Indische rijstsalade

1 augustus 2008 Uit Door admin

Ingrediënten

  • 250 gr (pandan) rijst
  • 200 gr broccoli
  • 200 gr wortel
  • 2 bosuitjes
  • 100 gr taugé
  • 100 gr ongezouten cashewnoten

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de dressing.
  2. Kook de rijst en laat deze vervolgens afkoelen.
  3. Snijd de broccoli in kleine roosjes en de wortel in smalle reepjes.
    Kook de broccoli in 5 min en voeg de laatste 3 min de wortelreepjes toe. Spoel ze af met koud water en laat ze uitlekken.
  4. Snijd de uien in ringetjes. Giet kokend water over de taugé en laat deze goed uitlekken
  5. Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan.
  6. Meng de broccoli, wortel, taugé en uitjes door de rijst.
    Schep de dressing erdoor.
    Bestrooi het geheel met de noten.