Pastasalade met grapefruit en geitenkaas

1 augustus 2008 Uit Door admin

Ingrediënten

  • 250 gr peultjes
  • 450 gr tagliatelle
  • 2 rode grapefruits
  • 300 gr zachte geitenkaas, kruimelen
  • 4 eetlepels zure room
  • zakje rucola, grof gesneden
  • zout, peper

Bereiding

  1. In ruim kokend water tagliatelle beetgaar koken, volgens gebruiksaanwijzing.
  2. In ong. 5 min. peultjes beetgaar koken en af laten koelen.
  3. Grapefruits in partjes (zonder vlies) verdelen.
  4. De helft van de geitenkaas smelten in een pannetje, samen met de room.
    Op smaak brengen met zout en peper naar smaak.
  5. Door de tagliatelle mengen; de saus, de peultjes, grapefruitpartjes en rucola.
    De rest van de geitenkaas op de borden over het gerecht strooien.