2x zoveel data: dit kun je er allemaal mee

2x zoveel data: dit kun je er allemaal mee

12 oktober 2018 Uit Door admin

Combineer je 2 (of meerdere) mobiele abonnementen van Telfort op één adres? Dan beloont Telfort je met 2x zoveel data. Super handig in een studentenhuis: er zijn maar genoeg mogelijkheden om meerdere mobiele abonnementen af te sluiten. Hartstikke mooi natuurlijk, maar wat kun je nou eigenlijk met 2x zoveel data op je mobiele telefoon? We verzamelden een aantal leuke ideeën voor je.

Meer data, meer film

Al naar buiten gekeken? Ideaal weer om binnen een filmpje te kijken. Ook als je onderweg naar college bent met de trein. Met die extra data die je maandelijks van ons krijgt, kijk je zonder zorgen een spannende film of aflevering van je favoriete serie.

  • Wil je Netflixstreamen in HD-kwaliteit? Reken er dan op dat je per uur zo’n 2 GB verbruikt.

Met z’n allen

Eenmaal thuis op de bank pakt iedereen zijn telefoon erbij. De één kijkt de nieuwste vlogs op YouTube, terwijl de ander zijn favoriete game op zijn smartphone speelt of verzonken is in Twitch. Jij kijkt liever in alle rust de laatste aflevering van je favoriete serie terug. Als je in een druk studentenhuis woont, dan is deze situatie je vast niet onbekend. Met 2x zoveel data op je telefoon kan iedereen zijn eigen ding doen, waar en wanneer je wilt.

Mis niks van tv

Download de app van iTV en kijk televisie waar je maar wilt of kijk je favoriete programma’s terug. In de hele EU kijk je gratis naar Nederlandse tv-zenders via de interactieve TV app op je smartphone of tablet. Of je nu in de trein zit van Eindhoven naar Amsterdam of op de verjaardag van je oma bent. Die ene spannende voetbalwedstrijd hoef je niet te missen en kijk je gewoon op je telefoon.

  • Wil je televisiekijken via de iTV app? Dan verbruik je ongeveer 1 GB per uur.

Word een keukenprins(es)

Is het jouw beurt om te koken? Open de YouTube app en laat je inspireren. Kijk bijvoorbeeld de leuke video’s van ChicksLoveFood, waarbij ze je stap voor stap uitleggen hoe je een makkelijke maaltijd maakt met slechts 5 ingrediënten.

  • Wil je YouTubefilmpjes kijken? Dan ben je per uur zo’n 200 tot 400 MB kwijt als je de video’s in normale kwaliteit (480p) kijkt.

Podcasts en luisterboeken

Of je nou op de fiets zit naar school of een even lekker lam op de bank licht. Genieten van luisterboeken en podcasts doe je op ieder moment van de dag, waar je ook bent. Storytel (9,99 per maand) is ideaal als je onbeperkt wilt genieten van het grote aanbod aan Nederlandstalige en Engelstalige luisterboeken. Luister je liever een gratis podcast? Blader dan door het aanbod op Spotify of luister naar de Nederlandstalige podcasts van PodNL.

Al klant bij Telfort?

Ben je al klant bij Telfort en heb je twee mobiele abonnementen (of meer) op één adres? Dan ontvang je vanaf 15 oktober iedere maand automatisch 2x zoveel data. Daar hoef je verder niets voor te doen. Ook als nieuwe klant profiteer je van dit voordeel als je 2 mobiele abonnementen van Telfort combineert op hetzelfde adres. Wil je meer weten? Lees hier meer over CombiVoordeel van Telfort en hoe het precies in z’n werk gaat.