3 leuke thema’s voor je themafeestje

3 leuke thema’s voor je themafeestje

28 juni 2022 Uit Door admin

Themafeestjes zijn in ons land erg populair, want wat is er nou leuker dan een feestje waarbij iedereen moeite in zijn of haar outfit stopt? Er kom veel kijken bij het organiseren van een themafeestje. Wie is bijvoorbeeld de doelgroep voor het feest? Hoe pak je de decoratie aan en heb je bijpassende hapjes en drankjes? Pas de locatie goed bij het thema? Kortom houd goed rekening met de benoemde zaken en stem het thema hier op af. Wij geven je onze favorieten thema’s als inspiratie:

Pyjama feest

Een van onze favorieten: het pyjama feest. Wanneer het feest voorbij is kun je direct je bed opzoeken. Heb jij een saaie pyjama of wellicht wel een erg spannend exemplaar? Met dit themafeest kom je direct meer te weten over je vrienden en zul je erg veel verschillende type pyjama’s door elkaar heenzien.

Goet foud

Een thema dat het vaak bij jongeren erg goed doet: goet foud. Pak je meest gekke outfit uit de kast, denk voor mannen aan witte hemden, pruiken en om de outfit af te maken een realistische plaktattoo. Draag je een hemd? Dan heb je genoeg ruimte om een volledige sleeve op te plakken.

Vrouwen kunnen een leuke panterbroek aan doen voor het goet foud effect. Daarnaast zijn bijzondere pruiken altijd een leuke toevoeging om samen met een tikkeltje asociale accessoires de outfit af te maken.

Aprés-ski      

We adviseren dit niet op een hete zomeravond te organiseren, maar een aprés-ski feestje is toch wel een van onze favorieten. Doe je skibroek, muts, skibril en pully maar aan want we gaan een aprés-ski feest organiseren. Naast de outfit is het ook leuk om echte schnaps en aprés-ski drankjes neer te zetten. Denk aan Jägermeister, dit kun je in de shot vorm neerzetten, maar ook Jägerbombs en als Jägerthee. Het is ook leuk om de locatie te voorzien van heaters of vuur.

Welk thema ga jij kiezen voor je themafeestje?