4 Redenen waarom je werkt via een uitzendbureau

4 Redenen waarom je werkt via een uitzendbureau

1 augustus 2022 Uit Door admin

Als je op zoek bent naar werk, dan kan een uitzendbureau je daarbij helpen. In zee gaan met een goed uitzendbureau betekent dat je zinvol werk doet en echt een verschil maakt, voor jou en de samenleving. Gebaseerd op ons werk en onderzoek van de industrie als geheel, geven we in dit artikel vier van de top redenen om via een uitzendbureau aan het werk te gaan. Lees dus snel verder! 

1. Hulp bij jouw zoektocht naar werk, en daar betaal je niets voor! 

Als je moeite hebt met een baan vinden in jouw gewenste vakgebied, dan kan een uitzendbureau je daarmee helpen. Een goed uitzendbureau werken in opdracht voor verschillende werkgevers in allerlei branches, zodat je een divers aanbod hebt en recruiters jou kunnen koppelen met een baan die bij jou past. Als kandidaat zijn daar bovendien geen kosten voor. Dit betekent dat een uitzendbureau jouw gratis hulpmiddel is bij het zoeken naar een baan!

2. Direct op de hoogte van werkgevers die jou nodig hebben

In veel gevallen ben je bij uitzendbureau als eerste op de hoogte van openstaande vacatures in jouw vakgebied. Dit komt omdat goede uitzendbureaus de opdrachtgevers en hun bedrijfscultuur goed kennen, zodat ze de juiste kandidaten kunnen koppelen aan tal van verschillende functies. Bovendien beschikken uitzendbureau soms over exclusieve mogelijkheden hebben om posities in te vullen die nog niet zijn gepubliceerd.

3. Verschillende mogelijkheid om flexibel te werken

Er zijn veel werkgevers die flexibele werknemers nodig hebben en deze vacatures koppelen aan uitzendbureaus. Dit betekent dat je contracten voor de korte termijn kunt vinden en met flexibele werktijden aan de slag kunt gaan. Als dit iets voor jou is, dan kunnen uitzendbureau je gemakkelijk binden aan uiteenlopende opdrachtgevers. 

Op zoek naar flexibel werk? Ga naar de website van StaffYou, het uitzendbureau Rotterdam en omstreken om direct aan de slag te gaan bij verschillende opdrachtgevers in de horeca, logistiek, klantenservice, productiewerk en administratie!

4. Werken bij een uitzendbureau betekent tijd besparen

Veel kandidaten willen van baan veranderen, maar hebben vaak niet voldoende tijd om een succesvolle zoektocht naar een baan uit te voeren. Door samen te werken met een uitzendbureau kun je veel tijd besparen doordat ze jouw sollicitatie en sollicitatiebrief aan passende functies verbinden, zodat jij je op meer directe taken kunt richten. Wat je ook zoekt, het doel van een ervaren uitzendbureau is om jou daar zo snel mogelijk te brengen!