Alternatieven voor Tinder wanneer je op zoek bent naar een spannende date

Alternatieven voor Tinder wanneer je op zoek bent naar een spannende date

20 september 2021 Uit Door admin

Ben je sinds een korte of lange tijd aan het daten, maar heb je Tinder nu wel gezien? Goed nieuws, want er bestaan talloze alternatieven waarop jij de zoektocht naar de ware kunt voortzetten. Benieuwd welke apps dit zijn? Lees dan snel verder.

Het kan zomaar zijn dat Tinder toch niet een geschikte app voor jou blijkt te zijn. Als je het meerdere kansen hebt gegeven (zonder succes), dan wordt het tijd om je horizon eens te verbreden en te kijken welke platformen er nog meer te vinden zijn. Er zit ongetwijfeld een passend platform voor jou tussen, dus geef de moed niet te snel op. Het aloude spreekwoord/egzegde luidt niet voor niets: ‘Wie zoekt die vindt’; dit geldt ook wanneer je toe bent naar een nieuwe liefde in je leven. De apps die hieronder op een rijtje staan, kunnen je hierbij helpen.

Maak kennis met Happn

Daten brengt ongetwijfeld de nodige spanning met zich mee. Dit proces mag gerust wat sensatie met zich meebrengen. Wanneer je op zoek bent naar een spannende date, dan ben je bij applicaties als Tinder aan het goede adres. Een passend alternatief voor Tinder is Happn. Met ruim 100 miljoen gebruikers wereldwijd is deze datingapp onwijs populaironder vrijgezellen. Het concept van Happn is vrij uniek en dat maak het ook zo leuk. Wanneer je iemand tegenkomt die deze app ook heeft gedownload, dan krijg jij en de persoon in kwestie een melding op je telefoon binnen. Heb je wel eens gehad dat je een onbekende tegen het lijf liep die je achteraf gezien had willen aanspreken? Met Happn is dat verleden tijd! Via de app kun je hem of haar liken en als degene jou ook ziet zitten, dan heb je een ‘crush’, zodat je kunt chatten en videobellen. Maar stoer op degene afstappen is misschien een stuk stoerder!

Ongecompliceerd: truth or dare

Heb je even geen zin in dat ingewikkelde daten en wil je ongecompliceerd een leuke avond (lees: one night stand) beleven? Download dan de app Truth or Dare. Hiermee kun je een seks date plannen en hoef je niet bang te zijn dat de ander andere intenties heeft, want het doel is hetzelfde. Liefde en seks staan centraal in deze app, waarin je met een ander een spel speelt met meer dan duizend beproefde handelingen en vragen.

Haal het beste uit jezelf

Tenslotte is er de app Inner Circle. In tegenstelling tot Tinder, waarbij je swipet van foto tot foto, ambieert Inner Circle meer diepgang. Je moet immers wel wat moeite doen om de liefde van je leven te vinden, nietwaar? Deze app helpt je om het beste uit jezelf te halen én dat van je toekomstige wederhelft. Op die manier vind je iemand waar je echt mee kan verbinden en een ware connectie mee hebt. De app kent geen grenzen. Of het nu een match dichtbij je in de buurt of juist aan de andere kant van de wereld is; deze app deze app daagt je uit!