Thuiscursus

Thuiscursus

Wil je geen diploma halen, maar gewoon iets extra’s leren? Dan is een thuiscursus iets voor jou. Verreweg de meeste mensen gebruiken een thuiscursus om basiskennis te vergroten. Zo doen veel ondernemers een basiscursus boekhouden en doen managers een cursus psychologie. Ook een cursus Nederlandse taal of gewone hobbycursussen behoren tot de mogelijkheden.

Hobby

Bij hobbycursussen kun je denken aan een cursus fotografie/film en het bewerken ervan, allerlei soorten computer- en software cursussen, meer weten over geschiedenis, muziek, filosofie of literatuur. Leren schilderen, tekenen, beeldhouwen, schrijven, en muziek maken behoren ook tot de mogelijkheden. En ook cursussen waarmee je je verdiept in je eigen gezondheid of die van een ander. Zowel op mentaal gebied (denk aan diverse cursussen psychologie) als fysiek (denk aan sporten, bewegen of voeding).

Kennis en vaardigheden vergroten

Bij het vergroten van kennis en vaardigheden kan het gaan om een typecursus of een bepaald type softwarepakket dat je onder de knie wilt krijgen.  Of zaken van juridische of administratieve aard. Of leren (bij)lesgeven. Tot een basiscursus techniek voor de niet-techneuten onder ons. En een basiscursus commerciële en communicatieve vaardigheden, wellicht interessant voor sommige wel-techneuten onder ons. Kortom, het aanbod is breed, het is leuk om te doen en je steekt er altijd wat van op.

1.NHA NL thuisstudiesMet gratis cadeau


Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Direct naar NHA.nl


cb_logo3
2.Laudius thuisstudiesLesgeld-terug-garantie

Lesgeld terug als je niet slaagt

Direct naar Laudius.nl


cb_logo3