Thuiscursus

Wil je geen diploma halen, maar gewoon iets extra’s leren? Dan is een thuiscursus iets voor jou. Verreweg de meeste mensen gebruiken een thuiscursus om basiskennis te vergroten. Zo doen veel ondernemers een basiscursus boekhouden en doen managers een cursus psychologie. Ook een cursus Nederlandse taal of gewone hobbycursussen behoren tot de mogelijkheden.

Bij hobbycursussen kun je denken aan een cursus fotografie/film en het bewerken ervan, allerlei soorten computer- en software cursussen, meer weten over geschiedenis, muziek, filosofie of literatuur. Leren schilderen, tekenen, beeldhouwen, schrijven, en muziek maken behoren ook tot de mogelijkheden. En ook cursussen waarmee je je verdiept in je eigen gezondheid of die van een ander. Zowel op mentaal gebied (denk aan diverse cursussen psychologie) als fysiek (denk aan sporten, bewegen of voeding).

Bij het vergroten van kennis en vaardigheden kan het gaan om een typecursus of een bepaald type softwarepakket dat je onder de knie wilt krijgen.  Of zaken van juridische of administratieve aard. Of leren (bij)lesgeven. Tot een basiscursus techniek voor de niet-techneuten onder ons. En een basiscursus commerciële en communicatieve vaardigheden, wellicht interessant voor sommige wel-techneuten onder ons. Kortom, het aanbod is breed, het is leuk om te doen en je steekt er altijd wat van op.

[wptb id=12556]