De leukste bijbanen voor studenten

De leukste bijbanen voor studenten

23 december 2021 Uit Door admin

Zoek je een bijbaantje? Dit zijn de leukste bijbanen voor studenten

Ben je op zoek naar de leukste bijbaan voor studenten? Er zijn diverse leuke vacatures voor studenten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vacature op een vakantiepark? Wij zochten uit wat de leukste bijbanen voor studenten zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek meteen jouw ideale bijbaan.

Werken op een vakantiepark

Op een vakantiepark is er altijd wat te doen. Als je kiest voor werken op een vakantiepark, zul je met verschillende doelgroepen werken. Zo kun je kinderen en hun familie vermaken in het animatieteam, aan de slag in de horeca of werken achter de balie van de receptie. Werk je op een vakantiepark, dan is dit een mooie ervaring voor op je cv en zul je hier zeker leuke herinneringen aan overhouden. Bekijk eens welke
Europarcs vacature jou aanspreekt.

Werken op festivals

Ook werken op festivals is een enorm populaire bijbaan bij studenten. Ideaal als je graag werkt in een feestelijke omgeving, maar ook van aanpakken weet. Als je op festivals werkt, kun je aan de slag als decoropbouwer, barmedewerker of helpen bij de marketing en organisatie van het event. Er zijn veel festivals die vaak extra handen kunnen gebruiken. De kans is dan ook groot dat je bij jouw favoriete festival aan de slag kunt.

Werken als barista

Ben jij dol op koffie en experimenteer je graag met het maken van lekkere cappuccino’s en lattes? Dan is werken als barista misschien wel de ideale bijbaan voor jou. Bekijk eens welke koffietentjes er in jouw omgeving zitten en of zij vacatures uit hebben staan. Je kunt vaak in grotere steden ook bij grotere koffiezaken terecht of de keuze maken voor een kleine plaatselijke tent.

Bijles geven

Ben jij goed in een bepaald vak? Dan kun je er ook voor kiezen om in je vrije tijd bijles te geven aan middelbare scholieren of aan andere studenten. Er zijn veel studenten die wel wat extra ondersteuning voor een specifiek vak kunnen gebruiken en middelbare scholieren die te maken hebben met een achterstand. Het is hierbij van belang dat je duidelijke uitleg kunt geven en beschikt over geduld. Bekijk eens welke bijles instanties er bij jou in de omgeving zitten en vraag of zij nog vacatures hebben voor studenten.

Wij wensen je veel succes met het vinden van jouw ideale bijbaan.