Dit kan op jouw to-do list als corona voorbij is

Dit kan op jouw to-do list als corona voorbij is

15 februari 2021 Uit Door admin

Studenten hebben veel te maken met de maatregelen rondom het coronavirus. Er wordt geen fysiek onderwijs gegeven en alles gebeurt online. Van een groepsbijeenkomst tot het maken van een tentamen: alles gebeurt momenteel op een andere manier dan we gewend zijn. Niet alleen het studeren zelf is anders door de maatregelen van het coronavirus, maar ook alles eromheen. Niet afspreken met studiegenootjes, geen vrijdagmiddagborrels en geen mogelijkheid om avondjes uit te gaan. Toch moeten we hoop blijven houden dat het binnenkort weer allemaal op het normaal gaat lijken. Tot die tijd is het nog even volhouden. Echter kun je natuurlijk wel alvast bedenken wat je allemaal wilt gaan doen als het weer mogelijk is. Wij helpen je hierbij op weg en geven jou wat ideeën die zeker op jouw to-do list kunnen zodra corona voorbij is!

Feesten

Tja, moeten we nog meer zeggen? Zodra het weer mogelijk is, zijn er aardig wat feestjes om in te halen. Dit kun je natuurlijk doen door direct alle kroegen en clubs weer langs te gaan. Als je het echter helemaal goed wilt aanpakken, kan het ook een ontzettend leuke ervaring zijn om te kiezen voor een Amsterdam party boat. Ja, je raadt het al: feesten op een boot. Hoe dit eruitziet? Onbeperkt bier, wijn en frisdrank, gezelligheid, drankspelletjes én de mogelijkheid om te genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. Dit is de ideale manier om weer even goed los te gaan. 

Een andere oplossing om weer eens flink te feesten is door thuis een feest te geven. Dit is niet mogelijk geweest en is daarentegen wel ontzettend leuk. Nodig je studiegenootjes, vrienden/vriendinnen en familie uit en maak er een knallend feest van. Dat heb je als student wel verdiend na al die tijd. 

Uiteten

De horeca is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus al een lange tijd gesloten. Dat betekent dat er geen mogelijkheid is geweest om een terrasje te pakken, te ontbijten, lunchen of te dineren. Uiteten kan daarom dan ook zeker op jouw to-do list als corona voorbij is. Een diner met studiegenootjes, familie of vrienden/vriendinnen: zodra het weer kan, is dit zeker leuk om te doen. Zo ben je er weer even lekker een tijdje tussenuit. 

Borrelen

De welbekende vrijmibo wordt natuurlijk ook enorm gemist. Even lekker op vrijdagmiddag borrelen met wat studiegenootjes om het weekend in te luiden, dat is natuurlijk ontzettend gezellig. Dit is al een tijdje niet mogelijk door de maatregelen rondom het coronavirus. Zodra het dus weer mogelijk is, kan het zeker op jouw to-do list om dit weer op te pakken. Je zou dan bijvoorbeeld weer een lekker terrasje kunnen pakken voor de vrijmibo. Wil je uitbundig het weekend inluiden? Dan is het ook een leuk idee om de vrijmibo op een andere manier te vieren. Een aanrader hiervoor is bijvoorbeeld de Amsterdam booze cruise, waarbij je op een luxe boot door de mooie grachten van Amsterdam vaart. En uiteraard is hierbij gedacht aan de borrels, want terwijl je geniet van het mooie Amsterdam heb je de mogelijkheid om onbeperkt bier, wijn of frisdrank te nemen. 

Vakantie

Er even lekker tussenuit na deze lange tijd, dat is iets wat je vast graag zou willen. Het is daarom zeker geen slecht idee om even een kleine vakantie te boeken. Of dit nu een vakantie in ons eigen land of in het buitenland is, het is lekker om er even tussenuit te gaan. Je kunt dan weer even helemaal opladen, om daarna weer hard aan te slag te kunnen gaan!

Er zijn vast nog een hoop andere dingen die je als student maar al te graag weer doet zodra de maatregelen van het coronavirus het toelaten. Wij hopen in ieder geval dat je snel aan jouw to-do list kunt beginnen!