Het ideale kerstdiner voor jou en jouw huisgenoten!

Het ideale kerstdiner voor jou en jouw huisgenoten!

4 december 2018 Uit Door admin

Het leven als student is al duur genoeg, toch wil je er met de kerstdagen ook met je huisgenoten een gezellige boel van maken. Zijn jullie als studenten team geschikt om een kerstdiner te organiseren met z’n allen? Hebben jullie een grote tafel en voldoende servies, heeft er iemand zin om het menu samen te stellen, de boodschappen te gaan doen en te koken? Wie doet de afwas na afloop en zorgt dat het studentenhuis weer leefbaar is?

Een kerstdiner organiseren in een studentenhuis is niet handig

Het organiseren van een kerstdiner kost veel tijd die je als student vaak niet hebt of liever anders wilt benutten, daarnaast verloopt het verdelen van de takenlijst voor het organiseren van een kerstdiner niet in ieder studentenhuis gesmeerd… Je kunt alvast gaan besparen op je vaste lasten door de tips op Mijnstudentenleven.nl op te volgen, zodat je de volgende keer wel een duur kerstdiner in een restaurant kunt betalen, maar je kunt ook gourmetten online bestellen bij AZ!

Een leuke actieprijs voor Gourmetten bij AZ

Op Gourmetten.nl vind je leuke gourmet acties speciaal voor de kerstdagen. Je kunt al voor €13,45 per persoon genieten van een compleet gourmet menu! Voor deze prijs is het niet eens mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het maken van een kerstdiner! Je gekozen Gourmet menu wordt thuis bezorgd met alles erop en eraan. Alle gourmetpakketten zijn namelijk inclusief gourmetstelletjes met brandpasta of elektrische bakplaten.

De afwas wordt gewoon weer opgehaald

Na afloop wordt de afwas gewoon weer opgehaald, dus geen geruzie over wie de afwas moet doen of dagen lang een overvolle keuken door de vieze vaat. Bij AZ kun je gourmet menu’s online bestellen vanaf 5 personen. Alle gourmet menu’s worden netjes opgemaakt en gegarneerd afgeleverd op de gewenste dag. Je hoeft dus alleen de tafel te dekken en klaar ben je om samen met jouw huisgenoten te gaan genieten van een heerlijk kerstdiner!