Ik ga op vakantie en ik neem mee

Ik ga op vakantie en ik neem mee

7 december 2021 Uit Door admin

Dit mag niet ontbreken op jouw vakantie

Ga jij op vakantie naar een warm land of zoek je de zon op in eigen land? Wanneer je als student op vakantie gaat, zijn er een aantal dingen die je zeker niet moet vergeten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie bikini, zoals een bandeau bikini. Wij zochten uit welke dingen er nogal eens vergeten worden en hebben een kleine checklist voor je gemaakt. Lees snel verder en ontdek wat er niet mag ontbreken op jouw vakantie.

Een trendy bikini

Ga je op vakantie, dan wil je vast en zeker lekker het water in of zonnen op het strand. Een trendy bikini, zoals een triangel bikini, is dan ook een must. Er zijn verschillende soorten bikini’s verkrijgbaar, waardoor je altijd wel een gave bikini vindt die precies bij jouw stijl past en waarin je ongetwijfeld gezien mag worden op het strand.

Badslippers

Als je op vakantie gaat, mogen badslippers zeker niet in je koffer ontbreken. Er is niets vervelender dan met je blote voeten op heet zand lopen. Je kunt het jezelf dan ook veel gemakkelijker maken door een paar comfortabele slippers mee te nemen. Ook buiten het strand zijn slippers perfect om je op te verplaatsen door de winkelstraten van jouw vakantieland.

Telefoonoplader

Natuurlijk neem je je smartphone mee op vakantie, maar heb je je telefoonoplader ook al ingepakt? De meeste mensen balen er enorm van als ze zonder telefoonoplader zitten op vakantie. En je kunt ook niet zomaar even een nieuwe oplader kopen die precies bij jouw telefoon past. Zorg er daarom voor dat je jouw telefoonoplader hebt ingepakt, zodat je je hele vakantie bereikbaar kunt zijn.

Verzorgingsspullen

Ook je verzorgingsspullen moet je zeker niet vergeten mee te nemen als je op vakantie gaat. Denk aan shampoo, douchegel, scheerspullen, zonnebrandcrème en andere producten die je normaal thuis gebruikt. Vergeet ook niet de anticonceptiepil en condooms mee te nemen. Zo voorkom je dat je deze artikelen niet hebt wanneer je ze juist nodig hebt.

Strandtas

Ga je naar het strand, dan wil je alles wat je meeneemt wel op een fijne manier kunnen vervoeren. Een strandtas is hier uitermate geschikt voor. Doe er jouw bikini, zonnebrandcrème, handdoek en andere artikelen voor op het strand in, zodat je niet alles met de hand of in een plastic tas moet dragen.

Wij wensen je een fijne vakantie toe!