Klaar voor het nieuwe schooljaar? Deze items mogen niet ontbreken

Klaar voor het nieuwe schooljaar? Deze items mogen niet ontbreken

27 september 2021 Uit Door admin

De zomervakantie is voor de meeste al tot zijn eind gekomen. Mocht je het nog niet weten: kerst valt dit jaar in het weekend, dus het duurt nog wel even voordat je weer van een welverdiende vakantie kunt genieten. Heb jij alles om dit schooljaar te overleven al in huis, of ben je een aantal items vergeten? Wij zetten de leukste gadgets voor je op een rijtje, zodat je die nog snel kunt scoren.

1. Trendy rugzak

Met jouw persoonlijke stijl laat je zien wie je bent. Kies je rugzak dus zorgvuldig uit. Ga je voor een moderne rugzak in een beige-achtige tint of voor een vrolijk gekleurde tas? Waar je ook voor kiest, het kan handig zijn om een rugzak met een laptopvak te kiezen. Dit beschermt je laptop namelijk tegen krassen en beschadigingen.

2. Telefoonhoesje

Over krassen en beschadigingen gesproken. Eens in de zoveel tijd ben je toe aan een nieuw telefoonhoesje. De start van het nieuwe schooljaar kan een goede aanleiding zijn om te shinen met een gloednieuw beschermhoesje voor je smartphone. Let wel op dat je een hoesje uitkiest die beschikbaar is voor jouw telefoon. Zo heb je voor een Samsung A12 telefoon ook een specifiek Samsung A12 hoesje nodig.

3. Agenda of planner

Ben jij een ongelofelijke chaoot of houd je juist heel erg van structuur? In beide gevallen is een agenda of planner een goede uitkomst. Veel mensen houden hun agenda bij op hun telefoon, maar daar lopen school, werk en privé afspraken vaak kriskras door elkaar. Onze tip: houd al je lessen, deadlines, toetsen en to-do’s voor school bij in een ‘fysieke’ agenda. Hierin heb je ook meer ruimte om notities te maken en allerlei details op te schrijven.

4. Goed gevulde etui

Veel schoolwerk doe je waarschijnlijk vanaf je laptop, maar het nut van een goed gevulde etui moet je niet onderschatten. Wist je namelijk dat je lesstof beter onthoudt als je je aantekeningen met de hand schrijft? Daarnaast mogen pennen en markeerstiften in alle kleuren natuurlijk niet ontbreken om de belangrijkste informatie te accentueren.

5. Drinkfles

Plastic flesjes zijn zó 2020. Draag een steentje bij aan het milieu door een drinkfles te gebruiken. Deze zijn ook nog eens verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Super hip!

6. Mondkapjes

Wat in deze tijd ook echt niet kan ontbreken in je rugzak, zijn mondkapjes. Wil je het dragen van een mondkapje wat leuker maken? Koop een aantal katoenen mondkapjes in verschillende kleuren en prints en match die met je outfit. Gooi tot slot een flesje desinfecterende handgel in je rugzak, and you’re ready to go!