Maak van je studentenhuis een #9292studentenhuis!

Maak van je studentenhuis een #9292studentenhuis!

6 juli 2022 Uit Door admin

Heeft jullie studentenhuis een leuke naam? En wil je je vrienden of nieuwe huisgenoot sneller laten plannen naar jullie studentenhuis? Geef jullie huis eeuwige roem en laat het 9292 weten hoe jullie huis heet. Zij zetten hem dan als bijzondere locatie in de veelgebruikte 9292 planner (app & web)!

#9292studentenhuis

9292 en studenten is een gouden combinatie. Daarom bestaat 9292.nl/student al een poosje waar ze de student tips geven rondom het reizen met het OV. Ze nemen met regelmaat tips en feedback mee die ze van studenten ontvangen bij het verbeteren van de app en website. Zo ook nu want…

Goede ideeën, daar kan 9292 wat mee

Studentenhuizen hebben vaak leuke namen en zijn vaak op lange adressen gevestigd. Er is veel aanloop bij een studentenhuis en veel bezoek zoekt hun weg daar naartoe.

Dat moet handiger kunnen dacht de zoon van een collega bij 9292. Waarom niet rechtstreeks naar mijn huis plannen net zoals dat kan naar de Efteling, een museum of andere bijzondere locatie in de 9292 planner? En zo is het idee van  #9292studentenhuis geboren. Zijn studentenhuis in Wageningen is natuurlijk als eerste ingevoerd. 

Het was meteen een succes. De huisgenoten en hun bezoek hoeven nu alleen naar de naam van het huis te plannen, en een iedereen weet zijn of haar weg daarheen. Er kwamen direct verzoeken binnen van andere studentenhuizen uit Wageningen. Nu staat ook voor jou de mogelijkheid open!

Laat het weten hoe jullie studentenhuis heet

Heeft jullie studentenhuis ook een naam? Of hebben jullie bij het lezen van dit nieuws er één bedacht? Geef via het formulier in onderstaande link jullie studentenhuis aan 9292 door. Na een paar werkdagen kun je hem dan gebruiken in de 9292 planners op de website en in de 9292 app.

Geef jouw #9292studentenhuis door 

Ontwikkelen met feedback van studenten

Voor 9292 is dit een mooie manier om in contact te blijven met de gebruikers van de apps. Op termijn is het idee om een aantal studenten uit te nodigen voor een testpanel om mee te denken met de vernieuwingen die ze willen gaan doorvoeren in de app en website.