Site pictogram Mijn Studentenleven

Bami met roergebakken bloemkool

Ingrediënten

Bereiding

  1. In braad- of hapjespan de helft van de olie verhitten en hierin de vleesblokjes rondom bruinbakken.
    Sambal erdoor roeren.
  2. Bloem erover strooien, vlees omscheppen en 200 ml lauwwarm water toevoegen.
    Vlees op laag vuur, gedurende ca 40 min laten sudderen, met deksel op de pan.
  3. Bloemkool schoonmaken en in roosjes snijden. In 10 min beetgaar koken.
    Mie volgens de gebruiksaanwijzing bereiden.
  4. In wok de rest van de olie verhitten en hierin de bloemkoolroosjes bakken voor 5 min.
    Selderij toevoegen en zout en peper en paprikapoeder.
  5. Mie over 4 borden verdelen, stoofvlees met saus en bloemkool ernaast scheppen.
Mobiele versie afsluiten