Site pictogram Mijn Studentenleven

Couscous met kip, snijbonen en perzik

Ingrediënten

Bereiding

  1. Perziken uit laten lekken (sap bewaren) en in stukjes snijden. Snijbonen in grove ruiten snijden.
  2. Kipfilet in stukjes snijden. Bestrooien naar smaak met zout en peper.
    Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
  3. In braad- of hapjespan olie verhitten en hierin de kipfilet bruinbakken. Champignons toevoegen en 1 min meebakken.
    Tomatenpuree en chilipoeder toevoegen, goed roeren.
  4. Perziksap en 100 ml water toevoegen en kip op laag vuur 15 min laten stoven.
  5. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
    Intussen snijbonen beetgaar koken 5-7 min.
  6. Perzikstukjes door kipmengsel scheppen.
    Couscous over de borden verdelen, kipmengsel erover heen verdelen en snijbonen ernaast leggen.
Mobiele versie afsluiten