250 gr tijgergarnalen (diepvries) Ev. te vervangen door kabeljauw filet of koolvis.
1 kleine ui
1 teentje knoflook, fijngehakt
1-2 theelepels sambal badjak of Indiase currypasta
3 kleine tomaatjes
50 ml kokosmelk
zout, zwarte peper
1 eetlepel verse korianderblaadjes
1 eetlepel olie
Bereiding
Ontdooi de tijgergarnalen.
Snijd de ui in ringen en de tomaten in stukjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan.
Bak de ui en de knoflook in de olie.
Voeg de tomaten toe en roerbak 3-4 min.
Voeg dan de garnalen toe en schenk de kokosmelk erbij.
Verwarm nog 2-3 min door en schep dit mengsel regelmatig om.
Breng het op smaak met zout en peper.
Strooi de koriander erop vlak voor het serveren. (let op!; koriander heeft een eigen, aparte smaak, waar niet iedereen van houdt!).