Site pictogram Mijn Studentenleven

Zuurkool met perzik en rookworst

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil, was en kook de aardappels gaar in stukjes ter grootte van een dobbelsteen. Kook de zuurkool in een aparte pan gaar met een klein beetje water( ong 15 min). Verwarm de rookworst in een pannetje, in de magnetron of bovenop de aardappels. Snijd de rookworst in plakjes.
  2. Snijd de perziken in stukjes (niet te klein, ong. zo groot als de stukjes aardappel).
  3. Als de aardappels gaar zijn, voeg je de mosterd toe en meng dit met de aardappels, daarna  voeg je ze samen met de rookworst schijfjes en de perzikstukjes. Voeg een beetje perziksap toe uit het blik.
  4. De (afgegoten) zuurkool serveer je apart, naast het aardappel/ worst/ perzik mengsel.
    Eventueel nog wat extra mosterd naar smaak toevoegen.
Mobiele versie afsluiten