Hoe acupunctuur uw vermoeidheid kan verminderen

Hoe acupunctuur uw vermoeidheid kan verminderen

Vermoeidheid is een gevoel van lichamelijke of geestelijke vermoeidheid na een inspanning, en het kan door veel verschillende dingen worden veroorzaakt. Het heeft niet alleen te maken met slaapgebrek - we weten allemaal dat te weinig slaap je soms uitgeput kan doen voelen. Er zijn ook psychologische factoren die vermoeidheid kunnen veroorzaken, zoals depressie, angst en chronische pijn. Acupunctuur blijkt te helpen bij deze aandoeningen, dus acupunctuur kan verlichting bieden bij uw vermoeidheid!

Acupunctuur tegen vermoeidheid

Patiënten die lijden aan chronische vermoeidheid zullen veel baat hebben bij het regelmatig, zelfs meerdere keren per week, gebruiken van acupunctuur op hun lichaam. Door naalden in te brengen in bepaalde punten van het menselijk lichaam die bepaalde interne processen stimuleren, kunnen patiënten hun energieniveaus beheersen en hun levenskwaliteit aanzienlijk meer verbeteren dan zonder acupunctuur. Dit komt omdat door het stimuleren van deze specifieke gebieden / processen in het lichaam van de patiënt het nabootst hoe ze zich zouden voelen als er geen ziekte was die hen op wat voor manier dan ook zou beïnvloeden. Mensen die lijden aan chronische vermoeidheid moeten niet aarzelen om vandaag nog een afspraak te maken met een professionele acupuncturist!

Acupunctuur in southampton

Veel mensen lijden aan uitputting en gebrek aan energie. Er zijn vele oorzaken, maar acupunctuur kan zeer effectief zijn als het gaat om het aanpakken ervan. Acupunctuur is een oude Chinese geneeswijze die keer op keer is bewezen door onderzoek (zoals dat aan de Harvard Medical School). Zo was acupunctuur veel effectiever dan antidepressiva bij de behandeling van depressie! Eén onderzoek wees uit dat acupunctuur het cortisolniveau van patiënten aanzienlijk verlaagde in vergelijking met antidepressiva of geen interventie - en deze verlaging was gecorreleerd met een significante afname van de symptomen van depressie. U heeft waarschijnlijk ook gehoord over "naalden die door uw huid prikken", maar laat dit u niet afschrikken!