Uitgaan in Luik

Uitgaan in Luik

Uitgaan in Luik is een geweldige manier om je weekend door te brengen. Of je nu op avontuur gaat of gewoon op zoek bent naar wat vermaak, Luik heeft voor ieder wat wils. Er zijn veel verschillende soorten clubs en bars waar je met vrienden heen kunt gaan om plezier te maken, maar er zijn ook genoeg andere dingen die deze stad te bieden heeft. Hier zijn enkele suggesties over wat je kunt doen tijdens het uitgaan in Luik!

Wat zijn enkele goede restaurants in Luik?

Er zijn veel geweldige restaurants in Luik, maar hier zijn enkele van de beste Luikse uitgaansgelegenheden voor een diner:

El Patio Mexicaans Restaurant. Als u op zoek bent naar een Luiks nachtleven dat een beetje anders is dan wat u kunt vinden op andere plaatsen in België, dan is El Patio misschien wel uw antwoord! Dit restaurant biedt heerlijke Mexicaanse gerechten en bijpassende cocktails zoals margaritas en daiquiris. Voor meer informatie over deze plek of andere soortgelijke plekken in de buurt waar het nachtleven van Luik plaatsvindt, klikt u op een van onze links hieronder

The Golden Dragon Sushi Bar & Asian Cuisine - als u honger heeft gekregen van het Luikse nachtleven maar nog niet toe bent aan iets vullers als eten uit een etnisch restaurant zoals Mexicaan, overweeg dan eens een kijkje te nemen bij de Golden Dragon Sushi Bar & Asian Cuisine. Deze bar biedt heerlijke sushi en andere Aziatische gerechten om te eten terwijl u op stap bent in Luik.

Waar kun je het beste dansen in Luik?

Als u wilt dansen tot in de ochtend, raden wij u aan uit te gaan in "La Grande Place". Het nachtleven is er bruisend met zijn tien bars en restaurants zoals La Bodeguita (Cubaanse keuken), Le Petit Jardin (Italiaans) of L'Atelier d'Argentine (steaks). Als u op zoek bent naar een meer intieme sfeer, waarom probeert u dan geen wijnbar? De Bar à Vin biedt 's avonds 300 wijnen uit de hele wereld... En als de nachtelijke activiteiten u beter bevallen, kunt u een drankje nemen op een van deze terrassen: "Le Galoubet", "L'Élixir" of Le Quai 33.

Wanneer is de beste tijd van de dag om Luik te bezoeken?

Het is het hele jaar door een populaire bestemming, maar de beste tijd voor het Luikse nachtleven begint in juni. De stad biedt vele festivals en evenementen die meer mensen aantrekken om Luik toerisme te komen bezoeken. Bijvoorbeeld:

- Festival of Lights van 23 juni tot 15 juli

- Bras d'Or Meer Zomer Muziekfestival van 11 augustus tot 26 augustus

- Rock n roll Marathon op 29 september

Voor meer informatie over deze of andere soorten van Luik reis , contact met ons op vandaag! Wij kunnen u helpen vinden wat u zoekt als uw reisplannen uitgaan in Luik omvatten ! Onze website heeft veel nuttige informatie over hoe je rond te krijgen in Luik, alsmede waar dingen zijn gevestigd, zodat je alles weet te vinden!