Wat zijn de beste producten voor jouw vereniging?

Wat zijn de beste producten voor jouw vereniging?

31 juli 2021 Uit Door admin

Studentenverenigingen gebruiken allerlei verschillende producten, met daarop het logo en de naam gedrukt. Jammer genoeg zijn niet alle producten die je ziet allemaal even mooi, daarom kun je hieronder lezen hoe je ervoor zorgt dat de producten zo goed mogelijk worden gedrukt. Bij producten die verenigingen gebruiken kun je denken aan flyers, posters, kleding en relatiegeschenken. Kleding is een product dat in veel verschillende soorten en maten komt en je kunt hier dan ook veel indruk mee maken. Bij kleding kun je denken aan de standaard dingen zoals een t-shirt, sweater en hoodie, maar je kunt ook denken aan meer creatieve producten zo kun ook je een bandana, fannypack of polo bedrukken.

Geen vereniging zonder feestjes

Als je feesten gaat organiseren als vereniging heb je daar verschillende producten voor nodig, denk hierbij aan polsbandjes, consumptiebonnen en bierglazen. Al deze producten kun je bedrukken met je eigen logo en tekst, zodat het hét perfecte feest wordt! Deze drie producten zijn maar een greep uit wat er allemaal mogelijk is als je producten wilt bestellen met je eigen logo erop.

Herinneringen uitdelen

Om ervoor te zorgen dat iedereen zich dit perfecte feest herinnert, kun je kleine gepersonaliseerde producten meegeven! De kleding kun je verkopen of eentje van weggeven aan iedereen, maar kleinere relatiegeschenken zullen altijd goed blijven hangen bij studenten. Denk bijvoorbeeld aan sleutelhangers die je kunt uitdelen, zo dragen ze de herinnering altijd bij zich. Maar je kunt ook gaan voor bidons, zonnebrillen of telefoonhoesjes. Al deze producten zijn te bedrukken met je eigen logo en tekst, zodat ze mooi gepersonaliseerd zijn.

Zorg ervoor dat iedereen de vereniging kent

Het begin van dit alles is natuurlijk het verkrijgen van bekendheid voor jouw vereniging. Dat kan erg lastig en duur zijn, maar dat hoeft niet. Je kunt ook voor heel weinig geld prachtig reclamemateriaal bestellen, dit kun je bijvoorbeeld buiten ophangen of neerzetten. Hierbij kun je denken aan flyers, folders en stickers, maar ook aan grote reclameborden. Je kunt bijvoorbeeld een reclamebord laten maken met daarop jouw logo, zodat iedereen weet waar jouw vereniging zit.

Met deze producten heb je een heldere selectie van de beste producten voor jouw vereniging die allemaal te personaliseren zijn. Deze producten zijn niet duur en werken allemaal erg goed!