Wel drinken, geen kater

Wel drinken, geen kater

20 oktober 2021 Uit Door admin

Wil je geen kater, dan zul je geen alcoholische drankjes moeten drinken. Alleen, wat als je nu een liefhebber van de smaak bent? En wat doe je als je vrienden allemaal genieten van bijvoorbeeld een cocktail en jij het bij een saai glas frisdrank moet houden? Dat zijn geen redenen om alcohol te moeten drinken! Er zijn namelijk ook alternatieven.

Een alcoholvrije cocktail

Als we het over een cocktail hebben, dan denkt men gelijk aan alcoholische drankjes. Je kunt echter ook een cocktail zonder alcohol kopen of zelf maken. Wanneer je lekker in het zonnetje wilt genieten van een cocktail, dan is dit zeker aan te raden. De smaak zal net zo goed zijn, maar je bent de volgende dag weer lekker fris. Dat is ideaal als je nog moet werken of als je niet je halve vakantie op bed wilt doorbrengen.

Alcoholvrij bier of gin zonder alcohol

Lust je wel een biertje of ben je een liefhebber van gin? Dan is het goed om te weten dat je ook alcoholvrije gin kunt kopen, net als dat er ook alcoholvrij bier bestaat. Men is er in geslaagd om deze drankjes zo te maken dat ze vrijwel hetzelfde proeven. Zo kun je dus genieten van de smaak, zonder dat je dronken wordt en wakker wordt met een kater.

Er zijn meer redenen om voor alcoholvrije drank te kiezen

Niet alleen het feit dat je geen kater wilt is een reden om voor alcoholvrije drank te kiezen. Drank kan ook problemen met zich meebrengen. Misschien neem je niet de beste beslissingen als je drank op hebt. Of misschien mag jij van je geloof geen alcoholische dranken. Ook als je fanatiek aan het sporten bent is het verstandig om alcohol te vermijden. En als je nog moet rijden is drank al helemaal uit den boze. Alcohol kan schadelijk zijn voor je gezondheid en werkt ook verslavend voor sommige mensen. Er zijn heel veel mensen die geen alcohol drinken en dat om de meest uiteenlopende redenen. Dat betekent niet dat deze mensen niet de mogelijkheid hebben om van de smaak van een biertje, cocktail of gin te genieten.

Dankzij alcoholvrije drank heb je de mogelijkheid om van de lekkerste drankjes te genieten zonder dat je alcohol binnenkrijgt! Zo kun je toch lekker meedoen met je vrienden of kun je in je eentje van de smaak genieten. Je hebt toch geen drank nodig om gezellig te zijn?