13 goede redenen om te beginnen met lezen en luisteren naar boeken

13 goede redenen om te beginnen met lezen en luisteren naar boeken

21 april 2021 Uit Door admin

Ben jij een van die mensen die graag leest en verschillende boeken per maand verslindt? Of zelfs elke week? Of ben je eerder iemand die voelt dat je nooit echt de tijd had om te  lezen? Hoe het ook zit, hier zijn enkele redenen waarom je meteen moet beginnen met het  lezen en luisteren naar luisterboeken en ebooks: 

Met luisterboeken … 

… kan je naar boeken luisteren terwijl je andere dingen doet. Bijvoorbeeld terwijl je een wandeling maken, de was opvouwt, autorijdt of je huis schoonmaakt. Stel je voor dat je een  spannend verhaal in je oren hebt terwijl je iets doet wat je anders best wel saai vindt. Klinkt  perfect, toch? 

… kom je veel sneller door een boek heen. Je hebt waarschijnlijk dagelijks momenten die  niet geschikt zijn om te lezen, maar wel perfect voor luisteren. Met luisterboeken tot je  beschikking kan je kiezen uit honderdduizenden boeken en een nieuw verhaal beginnen,  waar je ook bent. 

… hoef je de lichten ’s nachts niet aan te houden tijdens het lezen en hoef je anderen niet te  storen die om je heen aan het slapen zijn. Je kunt altijd in het donker luisteren. 

Honderdduizenden luisterboeken en ebooks – probeer het 45 dagen gratis!

Ebooks aan de andere kant … 

… stellen je in staat honderdduizenden boeken mee te nemen, met het gewicht van een mobiel of tablet. Meerdere boeken tegelijk lezen wordt een stuk gemakkelijker ineens! 

… zijn beter voor het milieu. Papieren boeken vereisen zowel bossen als grote productie machines. Om nog maar te zwijgen van zware transporten die het milieu en klimaat belasten. 

… stimuleren het lezen. Als je een hele bibliotheek in je zak draagt, zul je gemakkelijker de  tijd vinden om een paar regels uit je favoriete boek te lezen. 

Ook hoef je met luisterboeken en ebooks … 

… en een maandelijks abonnement bij Nextory, een boek niet per se uit te lezen alleen maar omdat je het al hebt gekocht. Je kunt een boek dat je niet bevalt gewoon wegdoen en  eenvoudig een nieuwe kiezen. Zonder extra kosten. 

Misschien heb je nog een andere reden om luisterboeken en ebooks te proberen? Of  misschien ben je er al van overtuigd dat dit iets voor jou zou kunnen zijn? Voel je hoe dan  ook vrij om deze en je eigen andere tips met iedereen te delen! 

Probeer Nextory 45 dagen gratis!