Mobiele telefoons en abonnementen voor studenten

Het zoeken op “mobiele telefoon” bij Google levert vandaag de dag miljoenen hits op. Je vraagt jezelf dan ook direct af waar je moet beginnen met het zoeken naar een abonnement met telefoon. Het antwoord is simpel: op deze pagina om precies te zijn. Mijnstudentenleven.nl heeft speciaal voor jou als student een selectie van goedkope aanbieders van telefonieabonnementenSim Only’s en prepaid telefonie op een rij gezet. Op deze manier hoef je niet meer eindeloos te zoeken naar het goedkoopste telefoon abonnement maar vind je direct het abonnement dat bij jou past.

Ook zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je een abonnement met telefoon, Sim Only of prepaid afsluit. Hieronder vind je meer informatie over goedkope abonnementen voor studenten.

Mobiele telefoons

Er zijn tegenwoordig duizenden toestellen verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Maar welk toestel is nu voor jou geschikt? Je bent niet de enige die door de bomen het bos niet meer ziet. Vandaar dat we voor jou hebben gekeken naar welk toestel nu voor welke situatie het beste is. Zo kun je nu hier eenvoudig een toestel vinden die bij jou past!

Voordat je gaat kijken naar een toestel moet je voor jezelf eerst een afweging maken wat je ermee wil doen. Wil je een toestel alleen voor het bellen en af en toe een sms’je versturen? Dan volstaat een een simpel toestel met niet al te veel extra’s. Wil je veel internetten en handige app’s downloaden? Dan zul je een smartphone moeten nemen.

Mobiel abonnement

De meeste mensen hebben een mobiel abonnement wat inhoudt dat je een nieuwe telefoon krijgt en een vast bedrag per maand betaalt voor je telefoon en een bundel om te bellen en te internetten. Dit in tegenstelling tot prepaid waar je geen vast bedrag per maand betaalt. Of Sim Only abonnement waar je wel een vast bedrag per maand betaalt maar waar je geen nieuwe telefoon bij krijgt. Wil je meer lezen over het afsluiten van het juiste telefonie-abonnement kijk dan hier. Zoek je de beste deals mét telefoon dan heeft MijnStudentenleven dit al voor je op een rij gezet.

Mobiele abonnementen
1.YoufoneAltijd een aantrekkelijk aanbod, ook voor studenten


Direct naar Youfone.nl


2.SimyoNu ook met telefoonabonnementen


Direct naar Simyo.nl


3.SimpelGoedkoop mobiel bellen voor iedereen


Direct naar Simpel.nl


Internet en TV voor je studentenkamer

Zoek je meer informatie over het afsluiten van internet of internet & tv aanbod voor je studentenkamer? Kijk dan op onze pagina hierover.