Thuisstudie

Zoals de naam het al zegt, een thuisstudie is een studie die je vanuit huis kunt volgen. Hiervoor heb je dus geen hoorcolleges of werkgroepen. Er zijn grote verschillen tussen de thuisstudies die je kunt volgen. Bij sommige studies heb je huiswerk wat je naar een docent op kunt sturen. Zo krijg je persoonlijke begeleiding. Een andere opleiding biedt geen docent. Ook de duur van de opleidingen en de niveaus van de thuisstudies variƫren sterk.

Van bijscholing tot complete studie

Een thuisstudie leent zich perfect voor extra bijscholing, een upgrade van je CV of compensatie voor het niet volgen van een ‘normale’ studie.

Thuisstudies zijn er in alle soorten en maten. De aanbieders hieronder bieden allerlei opleidingen aan die sterk kunnen verschillen en ook veranderen door de tijd heen. Neem daarom een kijkje bij de aanbieders die je het meest ziet zitten en kies de juiste thuisstudie voor jou.

Meer over thuisstudies

Als je meer wilt weten of een thuisstudie iets voor jou is, kijk dan eens hier. Over het niveau van thuisstudies kun je hier meer lezen, het gaat van een eenvoudige cursus, het leren van een taal tot een volwaardige studie.

Tenslotte, bedenk dat je een thuisstudie niet gaat starten om vervolgens geen tijd in te steken. Je zult het zelf moeten doen. Maar investeren in jezelf en in je opleiding is het altijd waard!

1.NHA NL thuisstudiesMet gratis cadeau


Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Direct naar NHA.nl


cb_logo3
2.Laudius thuisstudiesLesgeld-terug-garantie

Lesgeld terug als je niet slaagt

Direct naar Laudius.nl


cb_logo3
3.NTI thuisstudies


Cadeau naar keuze

Direct naar NTI.nl


cb_logo3