SIM-Only abonnementen

Heb je al een mobiele telefoon die het nog steeds redelijk doet? Dan is een Sim-Only iets voor jou! Waarom geld uitgeven aan een abonnement met een duur mobieltje, terwijl je ook voor een paar euro in de maand kunt bellen met een Sim-Only?

Een Sim-Only abonnement is eigenlijk gewoon een abonnement voor mobiele telefonie, maar dan zonder de telefoon. Doorgaans wordt alleen een simkaart geleverd. Zo betaal je niet voor een doorgaans dure telefoon. Hou er wel rekening mee dat jouw telefoon simlock vrij is. Eventueel kun je ook een tweedehands telefoon kopen. Die zijn eenvoudig via Marktplaats.nl aan te schaffen.

Naast het feit dat een Sim-Only abonnement veel goedkoper is dan een normale telefoon abonnement, zijn de beltarieven van een Sim-Only abonnement vaak net zo aantrekkelijk als die van een normale telefoon abonnement. Hiernaast kun je je Sim-Only abonnement uitbreiden met extra sms bundels of databundels waarmee je lekker voordelig kunt internetten op je mobiele telefoon.

Sim-Only abonnement met Internet

Ieder Sim-Only abonnement is te combineren of uit te breiden met diverse extra bundels. Ook bijvoorbeeld een extra internet bundel waar een bepaalde hoeveelheid megabytes inzitten. Het is zelfs mogelijk bij diverse sim-only providers een Onbeperkt Internet bundel te nemen bij je Sim-Only abonnement.

Dankzij deze uitbreidingsmogelijkheid kun je je Sim-Only abonnement precies aan je wensen en budget aanpassen waardoor je Sim-Only abonnement lekker flexibel is en precies is wat je zoekt. Ook in dit geval ben je met je Sim-Only abonnement vele malen goedkoper uit dan met een traditionele telefoon abonnement.

Overzicht meeste geschikte aanbieders

Hieronder hebben wij een overzicht geplaatst van de 3 meest geschikte aanbieders waar studenten online een Sim-Only abonnement kunt afsluiten. Aanbiedingen wisselen nogal eens, dus zo kun je alles goed met elkaar vergelijken. Veel plezier met jouw nieuwe Sim-Only abonnement!

Sim Only abonnementen
1.SimyoWeer de beste mobiele provider!

Direct naar Simyo


2.YoufoneGratis dubbele data


Direct naar Youfone.nl


3.Mobiel.nlSim only super actiesDirect naar Mobiel.nl


mobiel.nl