Help! Ik zoek een bijbaan in coronatijd!

Help! Ik zoek een bijbaan in coronatijd!

7 december 2020 Uit Door admin

De horeca blijft nog wel even gesloten of gaat met flinke restricties binnenkort open. Dat betekent voorlopig geen lange kroegavonden maar ook voor veel studenten de komende tijd geen bijbaan in de horeca. En dus geen inkomsten om je huur, studie en drankvoorraad thuis te betalen. Gelukkig zijn er nog wel studentenbanen die ook in coronatijd een dikke portemonnee opleveren!

Zo kun je bij Fonky, een energiek, jong en creatief Fieldmarketing bureau dat zich bezighoudt met sales- en promotieactiviteiten voor de grootste A-merken van Nederland, aan de slag als Sales Agent. Je bent dan het gezicht van bijvoorbeeld de Vriendenloterij, Telegraaf, KPN of Hartstichting. In een gezellig team ga je vanuit de vestiging op pad om leden, donateurs en abonnees te werven. Aan het einde van de dag neem je met het team de scores door en kun je een flinke bonus pakken.

Nu denk je wellicht: ‘Fieldmarketing, kan ik dan wel coronaproof aan de slag?’. Het antwoord is volmondig ja! Er wordt met duidelijke richtlijnen en voorzorgsmaatregelen gewerkt. Ook vraagt Fonky regelmatig feedback aan consumenten en klanten en nemen zij dit mee in hun werkzaamheden. Zo is de ‘1,5 meter-mat’ geïntroduceerd en wordt er tijdens het werk goed afstand gehouden. Daarnaast zijn de inmiddels 8 vestigingen in verschillende studentensteden ingericht volgens de algemene richtlijnen die op ieder kantoor in Nederland gelden. Op deze manier waarborgt Fonky de 1,5 meter afstand en zijn er veel upgrades op het gebied van hygiëne om aan de nieuwe eisen te voldoen.

Lekker buiten werken en straks weer feesten

Veel consumenten werken in deze tijd vanuit huis waardoor zij wel wat afleiding kunnen gebruiken. Het is dan erg fijn wanneer je af en toe wordt aangesproken aan de deur of op straat. Als Sales Agent voer je zo de leukste gesprekken en ben je veel in contact met mensen uit verschillende regio’s. Ook jij als student bent nu vaak genoodzaakt om veel op je studentenkamer te zitten. Door alle thuis-colleges komen de muren misschien al op je af. Hoe fijn is het dan om lekker buiten te werken en nieuwe mensen te ontmoeten. Fonky staat er bovendien om bekend te gekke feesten te geven voor haar medewerkers. Op het moment dat we van de Minister President weer in grote groepen mogen samenkomen, zullen de feesten en borrels weer de agenda gaan vullen!

Wist je trouwens dat Fonky ook haar eigen Faculty heeft? Dit is een intern opleidingsinstituut waarin verschillende onderwerpen de revue passeren. Denk hierbij aan: Theorieën over de psychologie achter verkopen, Feedbackgesprekken voeren, Effectief leidinggeven en je comfortzone doorbreken. De trainingen van de Fonky Faculty worden gegeven op de vestigingen maar ook in een eigen online omgeving. Iedereen die een bijbaan bij Fonky heeft kan hieraan deelnemen.

Een coronaproof werkplek dus midden in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Eindhoven, Tilburg, Groningen of Rotterdam. Waar je ook nog eens bovengemiddeld kunt verdienen, jezelf kunt ontwikkelen en veel nieuwe medestudenten leert kennen. Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan eens een kijkje op de website van Fonky voor de ultieme studentenbaan!