Courgettesoep
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 1 kg courgettes
- 1,5 l. groentebouillon (tablet)
- 350 gr winterwortel,geschrapt en in stukjes
- 2 uien, in stukjes
- 125 ml crème fraiche
- 2 eetlepels gehakte koriander
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel komijn (djinten)
- 3 eetlepels olijfolie
- zout en peper
Bereiding
- Was de courgettes en snijd ze in grove stukken.
- Verwarm de bouillon.
- Verhit de olijfolie en bak hierin de courgettes, wortel en ui, 5 min.
Schep dan de chilipoeder, komijn en zout en peper erdoor.
Giet de bouillon erbij en kook nog 20 min door.
- Pureer de soep.
- Schep de crème fraiche erdoor en strooi de koriander erover.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok