Koolvis-groenteschotel uit de oven
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediƫnten
- 4 grote aardappels
- 1 grote courgette
- 1 pak diepvries koolvisfilet
- 50 gr boter
- 50 gr bloem
- 500 ml visbouillon, van tablet
- 150 gr geraspte kaas
- 4 tomaten, in plakken
- zout, peper
- Benodigdheden:
- grote ovenschaal, ingevet met boter
Bereiding
- Oven voorverwarmen op 200 gr C.
- Aardappels schillen en koken en in vergiet laten uitlekken.
Courgette en blokken vis in lengte in plakken snijden.
- In een sauspan boter smelten, bloem erdoor roeren en ca. 1 min. zachtjes bakken.
Heel voorzichtig de bouillon erbij schenken en goed blijven roeren totdat de saus gebonden is.
Helft van de kaas mee laten smelten in de saus.
Op smaak brengen met zout en peper.
- In de ovenschaal 2 lagen maken van: aardappel, courgette, vis, tomaat en saus.
De rest van de kaas erover strooien en het gerecht in het midden van de oven gaar bakken in ong. 25 min.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok