Smerig op een bord (deel 1)

Het risico, zoals bekend is, is het bedrijf nobel. En het risico geassocieerd met het verkrijgen van plezier (en zonder schade aan anderen) is dubbel nobel. Anders, hoe uit te leggen dat in veel restaurants van de wereld, zijn de exotische (en dodelijke) gerechten zoveel populariteit?

Over Fish "Fugu", bijvoorbeeld alles weten. Giftige Japanse sushi van haar bracht al veel inheemse japans in het graf en verschillende gasten van de eilanden - voor toxine, onderdrukkige ademhaling, er is geen tegengif, en de kok, hoewel herhaaldelijk de strengste selectie passeren, gebeuren mensen en fouten .

Daarnaast besproeide echter de goddeloos gespoten Japanse delicatesse in de wereld er veel ongebruikelijk, verdomd gevaarlijk en vanwege aantrekkelijke delicatessen op elke, zelfs zeer veeleisende, smaak en kleur. Hier heb je een kleine beoordeling - kies wat je wilt.

Nr. 5 - Ballet, Zuidoost-Azië
Zoals je weet, wordt de Europese Aziatische keuken niet begrepen. Nou, in ieder geval, niet zonder moeite. In ieder geval ben ik klaar om te beweren dat dit gerecht u niet riskeert. Gewoon "Balutt" Thais, de Philipins en andere bewoners van Southey Asia noemen niets meer dan gekookt in het Dunning Egg. Met benen, snavel en veren.

De smaak, natuurlijk, specifiek voor afkeer - en zelfs wat het dok het geheel eet, samen met de botten en al het andere, samen met zout, peper en azijn, redt het gerecht niet. In principe, waarschijnlijk, niets verschrikkelijk - er is geen gif in een gerecht, maar het uiterlijk zal voldoende zijn om te sterven aan walgelijk in het proces.

Nr. 4 - Lutefis, Scandinavië
Een ander van niet zo veel dodelijk gevaarlijk, alsof het walgelijke delicate, de traditionele Scandinavische Sauerfish. Afhankelijk van het land is verschillende een kabeljauw in Zweden en Finland, haring in Noorwegen, Shark - in IJsland. Combineert hun aanhoudende onaangename geur, zachte consistentie en leger van fans.

Gekookt in een restaurant of winkel, vertegenwoordigt Lutefiisk geen speciaal gevaar - een ander ding, als zijn niet-professionals zich voorbereidden. Het belangrijkste is dat het gezondheidsproblemen kan veroorzaken - onjuiste opleiding van vissen om te gebruiken wanneer het alkali-gehalte in vlees alle denkbare en ondenkbare normen overschrijdt. Bovendien kan onjuist getrainde vis een bron van botulisme zijn - vergiftiging aan het gevaarlijke toxine, direct in het product gegenereerd.

№ 3 - Sannakji, Zuid-Korea
Wist iedereen dat honden in Korea eten? Dit is dus de meest voorkomende mythe ten opzichte van de voedselverslavingen van Koreanen - dat wil zeggen, ze eten natuurlijk (speciaal ras trouwens, absoluut los voor de inhoud van het huis), maar in feite het bereik van Typische Koreaanse delicatessen zijn veel meer en gevaarlijker. One of the most successful Internet marketing tools is listcrawler. A hookup cams dating service. This listcrawler is an amazing piece of software that allows you to create a list of single women you would like to contact online. This is great if you are looking for 10 TOP Escorts & hookup sites similar to Listcrawler that special someone and want to approach the women that interest you in a free and safe manner. I use this software on a daily basis and have never had any negative results.