Hoe kom je warm en zorgeloos de winter door?

Hoe kom je warm en zorgeloos de winter door?

28 december 2022 Uit Door admin

De temperaturen dalen snel en dat betekent dat je je verwarming weer veel moet gebruiken om het binnen behaaglijk te houden. Wanneer je een Cv-ketel hebt, is het belangrijk dat deze regelmatig gecontroleerd wordt. Vroegtijdig onderhoud kan namelijk veel problemen voorkomen en, niet minder belangrijk, veel kosten voorkomen. Wist je dat je ook een verzekering kunt afsluiten om te zorgen dat je Cv goed onderhouden wordt? Wij laten je graag zien wat de voordelen zijn van deze verzekering en waar je moet zijn om hem af te sluiten. Zo kom je goed de winter door en hoef je nooit in de kou te zitten. 

Waarom je Cv verzekeren laten? 

Een verzekering is bedoeld om je niet in de problemen te laten komen. Vandaar dat je ook je Cv kunt verzekeren omdat warmte een basisbehoefte van de mens is. Gaat een Cv-ketel of je verwarming kapot, dan kan dat veel kosten met zich meebrengen. Met een verzekering zorg je niet alleen dat je de kosten in de hand houdt, maar ook dat je cv onderhoud op tijd uitgevoerd wordt. De verzekering kost minder 7 euro per maand wanneer je voor de basisverzekering gaat, minder dan 15 euro per maand wanneer je voor het allrisk pakket gaat. 

Wat houdt deze verzekering in? 

Als je een verzekering neemt voor je cv-ketel-onderhoud, dan zal bij aanvang van deze verzekering een specialist langskomen die de staat van jouw Cv-ketel en de verwarming door zal nemen. Dit kost eenmalig 59,95 euro. Je krijgt na de inspectie een rapport waarin de staat van jouw installatie uitvoerig beschreven wordt. Zo weet je gelijk of er wellicht extra werkzaamheden nodig zijn om de ketel weer in optimale staat te krijgen. Vervolgens kun je bij een eventueel mankement meteen een beroep doen op een specialist. Afhankelijk van welk pakket je gekozen hebt, komt deze gelijk bij je langs om je probleem op te lossen. Bij het uitgebreide pakket zitten de onderdelen die nodig zijn om het probleem op te lossen, in de prijs inbegrepen. 

Waar sluit je deze verzekering af? 

De Cv-onderhoud verzekering is onderdeel van het Univé Veilig Wonen pakket. Met deze verzekeringen kun je veel woongenot verzekeren. Denk hierbij aan het schoorsteenvegen, het schoonmaken van je dakgoten en dus ook je Cv-onderhoud. Kijk even op de site van deze verzekeraar om te bekijken welke optie voor jou het meest geschikt is. Heb je een goede deal gevonden, dan kun je je verzekering gelijk afsluiten. Je krijgt vervolgens automatisch bericht wanneer het weer tijd is je Cv te laten controleren. Zo wordt de kans dat je in de winter in de kou komt te zitten, aanzienlijk kleiner. Informeer ook naar de mogelijkheden om pakketvoordeel te pakken. Hiermee kun je een mooi voordeel realiseren.