In stijl naar een festival: gebruik deze 3 zaken om te stralen!

In stijl naar een festival: gebruik deze 3 zaken om te stralen!

17 maart 2023 Uit Door admin

Het festivalseizoen van 2022 is geschiedenis, nu hebben we het festivalseizoen van 2023 dat nadert om ons op te verheugen! Heb jij al een idee welke festivals je wilt bezoeken dit jaar en hoe je er een groot feest van gaat maken? Om jouw festivalervaring helemaal compleet te maken, is het belangrijk om ook qua outfit helemaal in stijl te zijn. We bespreken drie items die je kunt toevoegen om jouw festivaloutfit extra bijzonder te maken en te laten stralen.

Festival make-up

Bij het samenstellen van je festivaloutfit is de keuze van je kleding natuurlijk erg belangrijk. De outfit dat je aantrekt moet comfortabel zijn, maar je wilt er tegelijkertijd ook stijlvol uitzien. Echter, om je look echt compleet te maken, mag ook festival make-up niet ontbreken aan je look. Een populaire trend op festivals is momenteel bijvoorbeeld glow in the dark festival make-up. PaintGlow is het voornaamste merk op het gebied van lichaams- en gezichtsschmink, waarmee je diverse leuke effecten kunt creëren en zeker weet dat je gaat opvallen.

Face jewels

Maar met alleen festival make-up hoef je nog niet klaar te zijn als je jezelf echt helemaal wilt preparen om de ster van het publiek te zijn op het festival. Face jewels zijn bijvoorbeeld nog een leuke toevoeging om je gezicht te laten sprankelen. Je kunt face jewels gemakkelijk aanbrengen met behulp van stickers die goed blijven zitten. Er zijn subtiele face jewels verkrijgbaar, maar ook grotere en opvallende exemplaren. Vooral de face jewels die je op de scheiding van je haar aanbrengt en mooi op je voorhoofd vallen, creëren een supermooie look die je zeker eens moet uitproberen als je dat nog niet gedaan hebt.

Festival glitters

Schitteren kan zowel in de letterlijke als de figuurlijke zin. Natuurlijk is het laatste het belangrijkst, maar je kunt je aanwezigheid wel extra kracht bijzetten door óók letterlijk te stralen. Dit kun je doen met behulp van festival glitters. Zelfs de meest simpele outfit kun je met glitters naar een hoger niveau tillen. Je kunt gaan voor glittergel waar de glitters al in verwerkt zijn, of losse glitters die je op je gezicht aanbrengt met glitterfixgel.

Afbeelding met persoon, buiten, vrouw, menigte

Automatisch gegenereerde beschrijving

Van een festival moet je natuurlijk gewoon een groot feest maken. Het leven is kort en je leeft maar een keer. Een festivalseizoen is daarnaast ook niet oneindig, dus je moet er optimaal van genieten. Zorg dat je er de tijd van je leven hebt en dat je er iets bijzonders maakt. Met bovenstaande zaken kun je stralen en sprankelen terwijl je helemaal uit je dak gaat op te gekke muziek samen met je vrienden en vriendinnen.