Laat je kapotte telefoon goedkoop repareren 

Laat je kapotte telefoon goedkoop repareren 

13 juli 2023 Uit Door admin

Heb je jouw mobiele telefoon laten vallen tijdens een avond stappen? Is de batterij van je smartphone steeds eerder op de dag leeg, maar heb je momenteel onvoldoende budget om een nieuwe telefoon te kunnen kopen? Het zijn voorbeelden van situaties waarin een iPhone- of Samsung reparatie bij ThePhoneLab uit laten voeren een interessante optie vormt. Het vervangen van de accu van je telefoon kost bij deze partij minder dan honderd euro. Met een nieuwe batterij kun je al snel weer een of twee jaar verder. Overigens is het laten repareren van de telefoon niet alleen voordelig. Denk ook aan het duurzaamheidsaspect van deze keuze. In het geval van een kapot scherm na een avond stappen ben je een paar honderd euro kwijt. Nog altijd minder dan de aankoop van een nieuw toestel. 

Verschillende reparaties mogelijk bij ThePhoneLab 

Bij een telefoon reparatie Rotterdam heb je niet alleen de mogelijkheid om een batterij of scherm te vervangen. Ook bij een slecht werkende connector, of bijvoorbeeld bij schade aan de achterkant van de telefoon kan een reparatie worden uitgevoerd. Het is afhankelijk van het model telefoon wat je hebt, welke reparaties hiervoor worden aangeboden. Kijk alvast eens op de website van ThePhoneLab, welke reparaties jij aan jouw toestel uit kunt laten voeren bij schade. Je ziet hier direct wat de gewenste reparatie je kost. 

Lukt het niet om de reparatie uit te voeren? In dat geval betaal je hier niks voor. Deze partij werkt op basis van no cure, no pay. Wel zo eerlijk! Zelfs de diagnose vooraf is gratis. 

Je toestel dezelfde dag nog ophalen 

Wanneer je een kapotte telefoon laat repareren, wil je deze het liefst dezelfde dag nog kunnen gebruiken. Bij een partij als ThePhoneLab duurt een reparatie veel minder lang, dan wanneer je het toestel in zou leveren bij je provider. Het verschil zit in het feit dat ThePhoneLab de reparatie zelf, in de eigen zaak uitvoert. Een provider stuurt het toestel in veel gevallen op naar de producent hiervan. 

In het geval van ThePhoneLab heb je de telefoon binnen een half uur terug; bij de provider zal je deze al snel meer dan een week moeten missen. Hierbij geldt dat je lang niet altijd kunt rekenen op een vervangend toestel bij de provider. Overigens brengt die laatste optie vaak ook hogere kosten met zich mee, dan wanneer je de reparatie lokaal uit laat voeren.