Last minute cadeautips! 

Last minute cadeautips! 

27 oktober 2023 Uit Door admin

Je kent het gevoel ongetwijfeld wel; je bent een verjaardag, jubileum of ander heugelijk feit vergeten. Of het nu voor je partner, moeder of oma is, in elke situatie kan dit een behoorlijk gevoel van stress opleveren. Maar zolang je nog niet op het feestje bij de ontvanger van het cadeau bent, is er nog een oplossing te bedenken. Daarom hier een aantal last minute cadeautips die het eigenlijk altijd wel goed doen. Komen ze! 

Goed geroken 

Een geur geven is eigenlijk altijd een goed idee. Het maakt niet heel veel uit welke je geeft, zolang het verhaal erbij maar klopt. Zeg dat je je helemaal hebt verdiept in de betekenis van de geur en ook waarom je denkt dat dit aansluit bij de ontvanger. Of het klopt? Dat is toch niet te checken. Een geur van Paco Rabanne vinden veel mensen lekker en wil je net wat anders uitstralen? Ga dan voor de Versace Eros. Een herengeur voor de echte casanova.  

Altijd (te)goed 

Zijn de winkels al gesloten en heb je toch nog een cadeau nodig? Dan is een tegoedbon je reddingsboei. Deze zijn tegenwoordig gewoon online te bestellen, van een restaurantbon tot de oude vertrouwde VVV bon. Ze zijn er in alle soorten en maten, en dus ook tegen alle verschillende tarieven. Je kunt ook iets origineels geven zoals een thuisbioscoopbon of een bon voor de sauna. Ook hier geldt; heb je je verhaal op orde, dan zullen ze er altijd blij mee zijn. Een cadeau is namelijk het leukste wanneer er moeite voor gedaan is. Dat jij de bon in werkelijkheid hebt besteld terwijl je onderweg naar het feest was, dat hoef je niemand te vertellen.  

Benzinepomp 

Oké, is het echt last minute en is ook een tegoedbon geen goed idee meer, dan is het aan te raden naar een benzinepomp te gaan. Hier verkopen ze eigenlijk altijd bloemen en die bieden dan een soort van laatste uitweg. Zorg er wel voor dat het er nog een beetje fatsoenlijk uitziet en verwijder prijskaartjes en andere tekenen die je plek van koop verraden. Ga dus voor een bloemetje, niet origineel maar valt wel altijd in goede aarde.  

Kortom, een last minute cadeau levert jou wellicht wat stress op, maar wanneer je het overtuigend en goed brengt zal niemand dit merken. Een dikke tip om deze stress te voorkomen is om een voorraadje cadeaus thuis te hebben. Dit zorgt ervoor dat je zoiets tevoorschijn kunt toveren wanneer de nood hoog is. Een paar geurtjes van een goed merk zijn een perfecte voorraad, deze komen altijd uit en worden altijd met een grote lach ontvangen. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk.