Bieslookpannenkoeken met spinazie en ei
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 600 gr spinazie (panklaar)
- 100 gr roomkaas, naturel
- 4 eieren
- 400 ml melk
- 3 eetlepels gehakte bieslook (vers of diepvries)
- zout, peper
- 1 eetlepel olijfolie
- cocktail prikkers, 8 stuks
Bereiding
- Kook de eieren hard en pel ze en halveer ze.
- Verhit de olie in een wok of hapjespan, voeg toe de knoflook en de spinazie.
Roerbak dit ong. 3 min.
Roer de roomkaas er door heen en laat deze smelten.
Voeg zout en peper toe naar smaak.
- Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken, maak er rolletjes van en zet het vast met een prikker.
- Leg ze op een voorverwarmd bord!
Leg op iedere pannenkoek een half ei en garneer met de bieslook.