Bieslookpannenkoeken met spinazie en ei
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediƫnten
- 600 gr spinazie (panklaar)
- 100 gr roomkaas, naturel
- 4 eieren
- 400 ml melk
- 3 eetlepels gehakte bieslook (vers of diepvries)
- zout, peper
- 1 eetlepel olijfolie
- cocktail prikkers, 8 stuks
Bereiding
- Kook de eieren hard en pel ze en halveer ze.
- Verhit de olie in een wok of hapjespan, voeg toe de knoflook en de spinazie.
Roerbak dit ong. 3 min.
Roer de roomkaas er door heen en laat deze smelten.
Voeg zout en peper toe naar smaak.
- Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken, maak er rolletjes van en zet het vast met een prikker.
- Leg ze op een voorverwarmd bord!
Leg op iedere pannenkoek een half ei en garneer met de bieslook.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok