Bietencarpaccio
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediƫnten
- 4 gekookte bieten (niet al te groot)
- 2 eetlepels citroensap
- 125 ml creme fraiche
- 1 eetlepel geraspte mierikswortel (potje)
- 12 gedroogde tomaten op olie, in stukjes of reepjes gesneden
- 2 eetlepel kappertjes
- zout en peper
Bereiding
- Pel de bieten en snijd ze heel dun in plakjes. Gebruik ev. een (kaas) schaaf.
- Leg ze dakpansgewijs op de borden. Sprenkel de citroensap erover.
- Meng de creme fraiche en de mierikswortel met zout en peper.
- Verdeel de kappertjes en de gesneden tomaten over de bieten en doe er een beetje.
- Mierikswortel/ creme fraiche op.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok