Bonensalade met zalm
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 2 kleine rode uien, in ringen
- 1 rode paprika, in stukken
- 1 blik sperziebonen
- 1 pot of blik witte bonen
- 1 blik zalm ( of tonijn), schoongemaakt en in stukjes
- 1 rode Spaanse peper, zaadlijst verwijderen en snipperen
- 3 eetlepels olie
- 3 eetlepels azijn
- 1 eetlepel honing
- bieslook, vers of gedroogd
- zout en peper
Bereiding
- Laat de sperziebonen en witte bonen goed uitlekken.
- Meng de bonen, zalm, paprika, uien en Spaanse peper in een grote schaal.
- Meng in een kom: olie, azijn, honing, bieslook, zout en peper.
- Giet dit sausje door de groenten en laat het ong 1 uur, afgedekt, intrekken in de koelkast.(Tip: Lekker met grof brood of stokbrood of ciabatta.)