Bonensalade met zalm

1 augustus 2008 Uit Door admin

Ingrediënten

  • 2 kleine rode uien, in ringen
  • 1 rode paprika, in stukken
  • 1 blik sperziebonen
  • 1 pot of blik witte bonen
  • 1 blik zalm ( of tonijn), schoongemaakt en in stukjes
  • 1 rode Spaanse peper, zaadlijst verwijderen en snipperen
  • 3 eetlepels olie
  • 3 eetlepels azijn
  • 1 eetlepel honing
  • bieslook, vers of gedroogd
  • zout en peper

Bereiding

  1. Laat de sperziebonen en witte bonen goed uitlekken.
  2. Meng de bonen, zalm, paprika, uien en Spaanse peper in een grote schaal.
  3. Meng in een kom: olie, azijn, honing, bieslook, zout en peper.
  4. Giet dit sausje door de groenten en laat het ong 1 uur, afgedekt, intrekken in de koelkast.(Tip: Lekker met grof brood of stokbrood of ciabatta.)