Bonensalade met zalm
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediƫnten
- 2 kleine rode uien, in ringen
- 1 rode paprika, in stukken
- 1 blik sperziebonen
- 1 pot of blik witte bonen
- 1 blik zalm ( of tonijn), schoongemaakt en in stukjes
- 1 rode Spaanse peper, zaadlijst verwijderen en snipperen
- 3 eetlepels olie
- 3 eetlepels azijn
- 1 eetlepel honing
- bieslook, vers of gedroogd
- zout en peper
Bereiding
- Laat de sperziebonen en witte bonen goed uitlekken.
- Meng de bonen, zalm, paprika, uien en Spaanse peper in een grote schaal.
- Meng in een kom: olie, azijn, honing, bieslook, zout en peper.
- Giet dit sausje door de groenten en laat het ong 1 uur, afgedekt, intrekken in de koelkast.(Tip: Lekker met grof brood of stokbrood of ciabatta.)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok