Couscous met groene groenten
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 1 – 1 ½ pak couscous
- 250 gr sperziebonen
- 200 gr peultjes
- 1 struikje broccoli
- 1 potje groene olijven met piment, 250 gr. halveren
- 1 pakje roomkaas met kruiden, 125 gr. verbrokkeld
- zout, peper
Bereiding
- Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Sperziebonen en peultjes schoonmaken en halveren.
Broccoli in kleine roosjes snijden.
- Alle groenten in een pan met ruim kokend water voor 4-6 min beetgaar koken.
Daarna afgieten en samen met de roomkaas en olijven door de couscous scheppen.
- Het geheel op smaak brengen met zout en peper.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok