Kabeljauwfilet met spek en maïs
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 400 gr kabeljauwfilet (of koolvis)
- 1 ons magere spekblokjes
- 1 blik maïs, uitgelekt
- 2 theelepels viskruiden
- 1 eetlepel citroensap
- 20 gr boter
- 2 takjes peterselie
- zout en peper
Bereiding
- Vis bestrooien met viskruiden en citroensap, even laten intrekken.
Vis koken in ong. 1 dl. water voor 10 min.
- In koekenpan boter verhitten en hierin de spekjes bakken.
De maïs toevoegen en nog even meebakken.
- Maismengsel in een warme schaal doen en hierop de vis leggen.
Peterselie erboven fijn knippen.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok