Komkommersalade met geitenkaas
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediƫnten
- 1 rode peper
- 1 komkommer
- 150 gr Hollandse geitenkaas
- 2 el kappertjes
- 1 eetlepel grove mosterd
- 1 teentje knoflook
- 100 ml olijfolie
- ev. citroensap
Bereiding
- Pepertje door de handen rollen en daarna zaadlijsten verwijderen en de peper heel fijn snijden.
- In kom marinade roeren, van de olie, mosterd, geperst teentje knoflook, gesneden peper en mespunt zout.
- Kaas ontdoen van de korst en in reepjes of kleine blokjes snijden.
Kaas en kappertjes door de marinade roeren.
- Laat het geheel op een koele plaats gedurende 1 uur intrekken.
- Komkommer wassen of schillen. In plakken of repen snijden met bijv. een kaasschaaf.
Repen komkommer op de borden plaatsen, marinade erover heen scheppen.Eventueel wat citroensap erover heen sprenkelen.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Ok