Hoe maak je palmblaadjes van plastic flessen

Plastic flessen zijn een goed materiaal voor het creëren van verschillende decoratieve decoraties die kunnen worden gemaakt op het gebied van de binnenplaats of verschillende plastic sculpturen aan het huisje toevoegen. Als u wilt weten hoe u bladeren kunt maken voor een palmboom uit flessen, die vandaag een van de meest voorkomende varianten van het landschap is, lees de instructies voor het maken van een exotische boom - doe het niet echt en moeilijk.

Er zijn verschillende soorten palmbomen die kunnen verschillen van elk ander type kofferbak of een vorm van groen, echter om bladeren te maken voor exotische palm van plastic flessen, moeten enkele algemene regels worden gevolgd, omdat al deze bomen veel gemeenschappelijk hebben details.

Om bladeren voor Palm uit flessen te maken, moet u het juiste materiaal voorbereiden voor hun assemblage:

- Plastic flessen verschillende nesten (1,5 en 2 liter) groene en bruine kleur in een hoeveelheid van ten minste 150 stuks;

- Draad;

- kaars;

- schaar;

- ijzeren fittingen;

- mes.

Als u bladeren wilt maken voor palm uit flessen, moeten ze ze van tevoren reinigen van de inhoud, de labels verwijderen en de veiligheidsringen uit de nek verwijderen. Het mes aanbrengen, snijd de bodem in plastic container af, zodat het externe stuk plastic minimaal is.

Snijd de bodem op deze manier om de bladeren voor palmbomen uit flessen te maken, het was mogelijk lang en pluizig. De voorbereide container wordt in verschillende delen gesneden: voor een fles met twee liter worden drie dutjes gemaakt, voor een capaciteit van een halve liter - twee. Het is noodzakelijk om snijwonden aan de nek uit te voeren, waarna het resulterende bloemblaadje de nodige vorm geeft, onnodig afsnijden.

Maak de bladeren voor Palm van de flessen aannemelijk, zullen de pony helpen, en hiervoor snijdt elke futlicle in dunne strepen, het blijft rond de centimeter van het vaste canvas. Het volgende heeft een kaars nodig om bladeren te maken voor palm van flessen vergelijkbaar met de planten. Het moet worden aangestoken en naar de vlam om het buitenste deel van het palmvel te brengen, en na het thermische effect van de pony, zal het een meer natuurlijke vorm nemen.

Toen het bleek om bladeren voor palm uit flessen te maken, zou je naar het ontwerp van het vat moeten gaan waartoe ze bijgevoegd zullen worden. Hiervoor is de voorbereide staaf met 50 cm in de grond verstopt. Het wordt op bruine flessen geplaatst met een soepel bijgesneden bodem tot het einde van de staaf.

Maak bladeren voor palm van flessen niet het einde van de zaak, nu moeten de takken met hen op de top van de boom repareren. Om dit te doen, zijn ze gekookte covers, waaronder op een fles die is voltooid, waarin u gekruiste gaten moet maken en een dikke draad of een metalen draai door hen heen kunt maken. Ze moeten kant-en-klare takken dragen, die van tevoren zijn gedaan in de dekselgaten in omvang, die overeenkomt met de draaddiameter.

Advies

- zodat palmtakken stevig blijven, ze moeten worden versterkt op de kofferbak. Om dit te doen, moet je de draad nemen en het rond de takken strekken, waardoor een pecoureuze lus rond elke nek wordt gevormd. Dan worden de takken stevig vastgehouden en zullen niet vliegen tijdens de eerste sterke wind en een niet-oordeel. Een lijst van de beste online casino's van Nederland met unieke bonussen en gratis spins!