Acute pyelonefritis en prestitose: nierziekte bij zwangere vrouwen

Pyelonefritis en late toxicose (Prestal) zijn frequente ziekten van zwangere vrouwen. Hoe ze te waarschuwen en te behandelen?

Helaas zijn de ziekten van de nieren en de urine-kanaal te vinden in 15,5 procent van de zwangere vrouwen, en dit cijfer blijft groeien. Het heersende aantal gevallen van de ontwikkeling van pyelonefritis bij zwangere meisjes is de zogenaamde zwangerschapspyelonefritis: een ernstige acute ziekte die voor het eerst ontstond tijdens de zwangerschap. Anato-fysiologische herstructurering in het vrouwelijke organisme tijdens de zwangerschap draagt ​​bij aan de frequente manifestatie van deze ziekte.

Oorzaken van ziekte

Vanwege de druk van groeiende baarmoeder, verandert hormonale veranderingen in het lichaam van een vrouw, een toename van de functionele belasting een aantal veranderingen in het werk van de nier. Verloopt of verandert periodiek de richting van de urine-stroom over het urine-systeem, de juiste nier wordt geperst en beweegt een groeiende baarmoeder naar beneden. De baarmoeder en aderen van eierstokken kunnen ook de ureters persen.

Vaak voorkomen problemen tijdens de zwangerschap bij vrouwen die eerder ziekten van de nieren hadden ondergaan of lijden aan diabetes. Onder mensen die lijden aan diabetes mellitus, is de frequentie van pyelonefritis ongeveer 35 procent. In diabetes creëert de urine gunstige voorwaarden voor de ontwikkeling van bacteriën, de toon van het urinewegen is verstoord, de bloedtoevoer aan de nieren is niet voldoende.

Micro-organismen die nierziekte bij dergelijke patiënten veroorzaken, zijn meestal klein gevoelig voor de voorgeschreven antibiotica. Dit vereist een toename van de doseringen en de duur van antimicrobiële therapie.

Maar artsen adviseren om te voorkomen tijdens de ontvangst van medicijnen van de zwangerschap.

Preventie

Het zijn de medicijnen die worden gebruikt zonder overleg met de arts die de belangrijkste oorzaken kunnen worden en, evenals de oorzaken van de lijster, ze meestal niet op dezelfde plaats voorkomen. De ziekte is gemakkelijker om te voorkomen dan de traktatie. Meestal raden we de zwangere vrouwen "Risk Group" aan om zich te houden aan een gezonde levensstijl, indien nodig, voorschrijven van fytotherapie.

Er zijn planten die traditioneel worden gebruikt om nierziekten en urinewegen te behandelen:

- Mooie wortel. In de oude dagen werd aangenomen dat geliefden in de werf groeien, geluk brengt. In Rusland werd de bruid het genaaid in de alert van trouwjurken, zodat liefde voor het leven was;

- Gallencing. Pliny en de diascape noemde hem Centaurus - door de naam van de held van de oude Griekse mythen, de wijzen Centaur Kheron, de kenner van medicinale planten;

- Evergreen Rosemary Struik. De oude Egyptenaren en Romeinen zagen hem als een heilig symbool van liefde en dood. Er wordt aangenomen dat het boeket rozemarijn het geheugen verbetert. 1xbet is clearly not a rising star anymore. We decided to offer you a unique 1xBet Registration Promo Code unlocking a 130$ bonus (or equivalent in your local currency). The 1xBet gives you better rewards. When you make your initial deposit, the standard 1xBet bonus is a 100% matched deposit bonus. As we already mentioned, you can claim up to $130 as a part of the 1xBet welcome offer, which is basically a matching deposit bonus. First of all, any amount from your first deposit with be matched 100% in bonus funds. But before you can withdraw bonus funds or use them as your own, regular balance, the wagering requirements.