Budgettip 13: low-budget cadeautips

6 april 2016 Uit Door admin

Stel je voor: je zit al een beetje krap bij kas deze maand en dan zie je op Facebook opeens dat je beste vriend(in) morgen jarig is. Natuurlijk wist je dit wel; je was het door alle tentamens alleen even vergeten. Hieronder vijf low-budget cadeautips waar je beste vriend om kan lachen en waarbij jij geen slap excuus hoeft te verzinnen omdat je geen cadeautje hebt.

1) Verjaardagsdiner

Liefde gaat door de maag, ook bij vriendschappen. Versier het huis met ballonnen, zoek een lekker recept in onze studentenkeuken om te koken en koop een fles wijn die in de bonus is. Het gaat niet om wat je geeft, maar om de moeite die je er voor doet.

2) Fotokalender

Bij posterXXL kun je voor niet al te veel geld een fotokalender maken. Leuk om te krijgen, maar vooral ook erg leuk om te maken. Het zal je beste vriend(in) op de brakke dagen laten beseffen dat de vorige avond de moeite waard was.

3) Tijdschrift abonnement

Een abonnement op een tijdschrift is iets waar je als student op bespaart, waardoor het des te fijner is om het van iemand te krijgen. Op deze website vind je alle tijdschriften met verschillende aanbiedingen. Zeker ook een aanrader voor de mannen. 

4) Toerist in eigen land

Verschillende winkels zoals de Kruidvat of de Etos hebben regelmatig een actie voor een NS dagkaart. Stap met je beste vriend(in) op de trein en stap pas weer uit op een plek waar je nog nooit geweest bent. Het wordt hoe dan ook een dag die je niet snel vergeet! Kijk hier voor de lopende acties. 

5) Schoonmaakdienst

Mocht je nu echt geen cent meer te makken hebben, dan kun je altijd nog voor de schoonmaakdienst kiezen. Je vriend(in) zal er totaal geen problemen mee hebben als jij aanbiedt om een dag bij hem of haar schoon te komen maken. Dat noemen we echte vriendschap.