Ripple (XRP) krijgt eindelijk het groene licht van Singapore

Ripple (XRP) krijgt eindelijk het groene licht van Singapore

12 februari 2024 Uit Door admin

Ripple (XRP) heeft met succes essentiële licenties verworven in Singapore, waardoor het bedrijf nu de mogelijkheid heeft om in het land te functioneren op het gebied van digitale valuta. Deze licentie is specifiek gericht op grote betalingsinstellingen, inclusief die welke zich bezighouden met digitale valuta. Andere vooraanstaande cryptobedrijven, zoals Coinbase en Circle, hebben eveneens de noodzakelijke vergunningen verkregen om hun activiteiten in Singapore uit te voeren.

Zojuist heeft Ripple (XRP) bekendgemaakt dat het bedrijf belangrijke vergunningen in de republiek Singapore heeft verkregen. Met deze vergunningen op zak kan Ripple aan de slag gaan in het kleine Aziatische land. De vergunning is bedoeld voor grote betalingsinstellingen, waaronder instellingen die werken aan digitale valuta.

Ripple is positief over de visie van Singapore

Het is werkelijk bewonderenswaardig dat Ripple nu dankzij de licentie in staat is om haar producten en diensten in Singapore aan te bieden, die betrekking hebben op gereguleerde digitale valuta. Ripple’s vreugde over het verkrijgen van deze licenties is voelbaar en hun erkenning van Singapore als een vooruitstrevend land, dat effectief werkt aan de regulering van digitale activa, is zeer lovenswaardig.

Stu Alderoty, de Chief Legal Officer (CLO) van Ripple, is echt onder de indruk van Singapore. Hij vindt dat ze een strak plan hebben voor het invoeren van digitale valuta. Volgens hem heeft de republiek een scherp oog voor het beschermen van zowel consumenten als de integriteit van hun financiële markten. En alsof dat nog niet genoeg is, stimuleert Singapore ook nog eens innovatie en investeringen. Top toch? Meer over XRP en andere coins vind je op Yuan Profit.

Meer banen bij Ripple dankzij verkrijgen van licentie

Het is werkelijk bewonderenswaardig dat Ripple wereldwijd in meer dan 10 steden kantoren heeft, variërend van Reykjavik tot Dubai en zelfs Singapore. De recente ontwikkelingen beloven ook een positieve impuls voor de werkgelegenheid in het Singaporese kantoor, aangezien het bedrijf van plan is om zijn team uit te breiden. Deze toevoeging van 50 nieuwe medewerkers betekent een indrukwekkende personeelstoename van 50% op dit kantoor. Wat een fantastische groei!

Niet als enige cryptogigant actief in Zuidoost-Azië

Met het verwerven van de licentie treedt Ripple toe tot de eliteclub van cryptogiganten zoals Coinbase en Circle, die ook over de benodigde licenties beschikken om in Singapore te opereren. Dit kleine Zuidoost-Aziatische land, met zijn bloeiende markt voor digitale activa, biedt talloze kansen voor bedrijven. Ripple is vastbesloten om zijn aanwezigheid in Zuidoost-Azië te versterken. Recente samenwerkingen met Taiwan en Hongkong onderstrepen dit streven en nieuwe partnerschappen in de regio liggen binnen handbereik.

Over een ander onderwerp, Craig Wright, de gerespecteerde Australische computerwetenschapper die al geruime tijd beweert de geestelijke vader van Bitcoin (BTC), Satoshi Nakamoto, te zijn, heeft met grote eerlijkheid toegegeven dat hij documenten heeft vervalst ter ondersteuning van zijn bewering.

Craig Wright geeft vervalsing toe

Onder de immense druk van het kruisverhoor, bekende Wright schaamteloos dat hij verschillende documenten had vervalst om te bewijzen dat hij Satoshi Nakamoto was. Deze onthulling kwam aan het licht nadat het scherpe juridische team van COPA inconsistenties en anachronismen in de documenten had ontdekt, waaronder verwijzingen naar lettertypestijlen en technologieën die naar verluidt niet eens bestonden op het moment dat ze beweerden dat deze documenten waren gecreëerd.

Wright heeft deze rare dingen uitgelegd door naar een paar dingen te wijzen. Zoals blunders van vorige advocaten die aan de zaak zaten te prutsen, snode acties van boze ex-werknemers en illegale aanpassingen in de code die hackers hadden gedaan.

Vragen over geloofwaardigheid

De bekentenis van Wright kan ernstige gevolgen hebben voor zijn geloofwaardigheid, vooral gezien zijn rol als specialist in informatiebeveiliging. Het is de rechtbank duidelijk gemaakt dat Wright technisch in staat is om metagegevens van documenten te manipuleren – een vaardigheid die hij nota bene aan studenten op verschillende universiteiten heeft bijgebracht.