Bespaar geld en het milieu door voor refurbished te kiezen

Bespaar geld en het milieu door voor refurbished te kiezen

21 april 2023 Uit Door admin

In het dagelijkse leven zijn duurzaamheid en besparingen belangrijke topics. Refurbished producten zijn tweedehands producten die zijn gereviseerd, gerepareerd en opgeknapt om weer als nieuw te functioneren. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een gereviseerde iPhone, wordt er geld bespaard en lever je een positieve bijdrage aan het milieu. Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, de keuze voor refurbished producten wordt gezien als een milieuvriendelijke optie. Verder zijn refurbished producten tot 50% goedkoper dan nieuwe producten.

De trend van het kopen van refurbished producten blijft groeien. 

De trend van het kopen van refurbished smartphones blijft groeien, steeds meer consumenten kiezen ervoor om smartphones refurbished aan te schaffen. Maar liefst 58% van de refurbished koper gaf aan dat ze refurbished smartphones kochten om kosten te besparen, terwijl 50% dit deed vanwege de duurzaamheidsvoordelen.

Populairste refurbished deal van dit moment

Benieuwd naar de populairste refurbished deal? Dat is de iPhone 13 Pro. Dit toestel is het vlaggenschip van de iPhone 13 serie. Het toestel is populair vanwege zijn stijlvolle design, krachtige A15 Bionic chip, 6GB werkgeheugen, uitstekende (3) camera’s, 5G-ondersteuning en verbeterde Super Retina XDR-scherm. Door de iPhone 13 Pro refurbished te kopen, koop je een super goed toestel, maar dan 30% goedkoper dan een nieuwe iPhone.

Kies voor een betrouwbare refurbished aanbieder

Refurbished producten worden vaak verkocht door gerenommeerde bedrijven die bekend staan om hun expertise op het gebied van revisie en reparatie. Deze bedrijven hebben vaak jarenlange ervaring en hebben specifieke processen en standaarden ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de refurbished producten van hoge kwaliteit zijn.

Kortom, er zijn verschillende redenen om te kiezen voor refurbished producten. Het kan helpen om geld te besparen, het milieu te beschermen en bij te dragen aan een betere wereld.