Feesten in Spanje doe je hier

Feesten in Spanje doe je hier

30 april 2017 Uit Door admin

Ga jij deze zomer op feestvakantie naar Spanje? Dan wil je natuurlijk weten waar je moet zijn voor de beste stapavonden. Bij deze clubs op de meest populaire feestbestemmingen van Spanje moet je zijn.

Lloret de Mar

In het centrum van Lloret de Mar vind je de alom bekende club Bumper’s. Deze populaire discotheek staat bekend om de bijzondere, glazen dansvloer waar vissen onder zwemmen en de tropische tuin. Er worden verschillende muziekstijlen gedraaid, van house tot R&B en in de zomermaanden draaien er vaak bekende dj’s, zoals Hardwell en Mr. Polska.

Blanes

Discotheek Arena is de grootste van Blanes. Er zijn verschillende zalen en er kunnen wel 1600 mensen tegelijk een feestje vieren. De grote zaal is bestemd voor speciale avonden, zoals de schuimparty en de Spaanse avond. Hier treden ook vaak bekende artiesten op, zoals Party Squad en Vato Gonzalez. De kleine zaal is helemaal in de sfeer van Pirates of the Caribbean gestyled en hier wordt vooral urban muziek gedraaid.

Malgrat de Mar

Tropicana is de drukste discotheek van Malgrat de Mar. De club is gevestigd in een kelder, maar is behoorlijk groot. Het dak is er wel vrij laag, dus als je last hebt van claustrofobie is dit niet de meest geschikte plek. Dat deert de meeste vakantiegangers trouwens niet en er komen ook veel Spanjaarden. De thema-avonden zijn hier erg populair en bekende dj’s zorgen voor de vetste muziek.

Calella

In Calella is Menfis de place to be, het is één van de populairste discotheken in deze zonnige badplaats. Er zijn verschillende zalen en er worden legendarische schuimparty’s gehouden. Bij de club hoort een gezellig terras, zodat je even lekker buiten kunt gaan zitten. Ook hier komen in de zomermaanden vaak populaire dj’s draaien en op speciale avonden worden er spectaculaire vuurwerkshows gehouden.

Salou

Snoepy’s is al meer dan 25 jaar een must-visit discotheek. Voor Nederlanders, maar ook voor jonge vakantiegangers uit andere landen. Salou is dé bestemming voor een fijne feestvakantie en reken maar dat er bij Snoepy’s goede feestjes worden gebouwd. De club heeft maar liefst 4 verschillende zalen met een variatie aan muziekstijlen en bekende Nederlandse dj’s zoals Billy the Kit en Dj Ruud komen er graag draaien. Ook is er iedere week een toffe schuimparty.

Torremolinos

De Palladium Club in Torremolinos is een populaire discotheek aan de Costa del Sol. LadyX Er is een zwembad en er zijn spectaculaire lasershows voor een onvergetelijk nachtje stappen. Er zijn regelmatig dj’s te gast die dan op 1 van de 3 dansvloeren opzwepende muziek draaien. De club gaat pas om 03:00 uur ’s nachts open, maar je kunt dan wel tot het ochtendgloren doordansen. Hij sluit namelijk pas weer om 09:00 uur.