Ingrediënten
- 500 gr nasi- bami vlees
- 1 bloemkool
- 400 gr mienestjes
- 1 eetlepel sambal
- 4 eetlepels olie
- 1 eetlepel pikante paprikapoeder
- 1 eetlepel selderij kleingesneden
- zout en peper
Bereiding
- In braad- of hapjespan de helft van de olie verhitten en hierin de vleesblokjes rondom bruinbakken.
Sambal erdoor roeren. - Bloem erover strooien, vlees omscheppen en 200 ml lauwwarm water toevoegen.
Vlees op laag vuur, gedurende ca 40 min laten sudderen, met deksel op de pan. - Bloemkool schoonmaken en in roosjes snijden. In 10 min beetgaar koken.
Mie volgens de gebruiksaanwijzing bereiden. - In wok de rest van de olie verhitten en hierin de bloemkoolroosjes bakken voor 5 min.
Selderij toevoegen en zout en peper en paprikapoeder. - Mie over 4 borden verdelen, stoofvlees met saus en bloemkool ernaast scheppen.


