Couscoussalade

1 augustus 2008 Uit Door admin

Ingrediƫnten

  • 350 g couscous
  • 1 rode peper
  • 1/2 komkommer
  • bosje peterselie
  • munt
  • 2 lente-uitjes
  • 10 kerstomaatjes
  • 1 eetlepel olie
  • zout
  • magarine

Bereiding

  1. Breng ongeveer 3,5 dl water aan de kook en voeg zout en een eetlepel olie toe.
    Haal de pan van het vuur af, strooi de couscous in het water en laat het 3 minuten wellen.
  2. Voeg de Magarine toe en roer de couscous gedurende drie minuten op laag vuur los.
  3. Snij de lent-ui in ringen, hak de kruiden fijn en snij de tomaten in vier partjes.
    Snij de peper in fijne reepjes en verwijder de zaadjes.
    Snij de komkommer in kleine blokjes.
  4. Meng de couscous, de komkommer, de peper en de lente-ui.
    Voeg de kruiden en de tomaat toe.
  5. Serveer de salade koud.