Ingrediënten
- 400 gr rijst
 - 700 gr broccoli
 - 6 eieren
 - 1 ui
 - 400 ml kokosmelk
 - 100 gr cashewnoten
 - 1 eetlepel kerriepoeder
 - 3 eetlepels olijfolie
 - 2 eetlepels gehakte peterselie of bieslook
 - zout en peper
 
Bereiding
- Kook de rijst.
Snipper de ui.
Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in vieren. - Snijd de broccoli in roosjes en kook de broccoli beetgaar.
 - Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de ui met de kerriepoeder, 3 min.
Giet dan de kokosmelk erbij. - Schep de broccoli en de eieren erdoor en verwarm nog 5 min. zachtjes door.
Schep de noten erdoor.
Voeg zout en peper naar smaak toe. - Serveer de curry met de rijst en garneer met peterselie of bieslook.(Tip: vervang de broccoli door prei.)
 


