Ingrediënten
- 200 gr gerookte forelfilet, in reepjes gesneden
 - 2 sjalotjes, gesnipperd
 - 1 courgette, in stukjes
 - 1 rode paprika, in kleine blokjes
 - 2 eetlepels olijfolie
 - mespuntje cayenne peper
 - 8 dl visbouillon (tablet)
 - 2 eetlepels gehakte koriander
 - 1 eetlepel maizena
 - 1 dl kookroom
 - zout en peper
 
Bereiding
- Verhit de olijfolie en bak hierin de sjalotjes en de courgette, 2 min. Schep de cayennepeper erdoor en giet de bouillon erbij.
 - Kook zachtjes voor 5 min. Voeg de koriander toe en pureer de soep.
 - Meng de maizena met 1 eetlepel water en roer dit door de warme soep, zodat deze gebonden wordt.
 - Meng de room erdoor en schep vlak voor het serveren de forelreepjes en de paprika erdoor.
 


