Ingrediënten
- 8 drumsticks
 - 1 rode paprika
 - 1 groene paprika
 - 1 gele paprika
 - 450 gr diepvries rösti
 - 1 citroen
 - 2 eetlepels mosterd
 - 1 theelepel paprikapoeder
 - 4 eetlepels olijfolie
 - zout en peper
 
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 gr Celsius.
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in stukjes. - Boen de citroen schoon en rasp de schil en pers de vrucht.
Meng het citroensap met de mosterd en 2 eetlepels olijfolie. - Bestrijk hiermee de drumsticks en leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
Bestrooi ze met zout en peper naar smaak. - Zet de kipschotel in de warme oven gedurende 35- 40 min. Keer ze regelmatig om, en bak ze tot ze gaar en goudbruin zijn.
 - Verhit de rest van de olie in een wok of koekenpan.
Roerbak hierin de paprika’s met de paprika poeder en de rösti voor 5-6 min. - Serveer de drumsticks op de rösti.
 


